Zadovoljna.si
Coraima Torres

Trači

V 90. letih je za njo norela cela Slovenija, danes pa ...

J.V.
15. 05. 2015 13.12
24

Čeprav ni bila prva niti zadnja telenovela, ki se je predvajala na naših malih ekranih, pa je bila zagotovo ena izmed najbolj priljubljenih. In to je tudi razlog, zakaj je zvezdnici serije Cassandra pripadel naziv najbolj priljubljene televizijske junakinje.

Coraima Torres - 1
Coraima Torres - 1FOTO: Twitter

V 90- letih je bila Coraima Torres ena izmed največjih zvezdnic mehiških telenovel. Nadaljevanko Cassandra so pričeli snemati leta 1992 in po 150 čustvenih epizodah, so s snemanjem zaključili 11. maja 1993. Tako od takrat te dni mineva natanko 22 let.

Coraima Torres
Coraima Torres FOTO:

Vredno omembe je tudi dejstvo, da je bila to prva telenovela, ki so jo predvajali na Japonskem in da se je v Guinnessovo knjigo rekordov vpisala kot najbolj gledana in predvajana telenovela na svetu.

Čeprav od zadnjega dela minevata dobri dve desetletji, pa oboževalce še vedno zanima, kaj danes počne Coraima, ki se je po končani seriji odločila, da se umakne iz središča pozornosti in svojo skromno kariero gradi v Kolumbiji.

»Minilo je več kot dvajset let, odkar sem pričela snemati Cassandro. Niso me čez noč spremenili v ciganko, ampak sem se morala za vlogo resno pripravljati. Lik ni bil običajen. To je bil zame velik izziv, ki sem se mu morala popolnoma posvetiti,« se danes svoje največje vloge spominja igralka.

Coraima Torres - 3
Coraima Torres - 3FOTO: Twitter

 

KOMENTARJI (24)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 471