Zadovoljna.si
V hrvaškem resničnostnem šovu sta se zaljubila Ivana in Marko.

Trači

V kuhinji se nista zaljubila le Jani in Teja

Z. T.
26. 11. 2012 11.44
18

Rek 'Ljubezen gre skozi želodec' očitno drži, če gre sklepati po ljubeznih, ki se rojevajo za štedilniki resničnostnih šovov. V Gostilni išče šefa sta se zaljubila Teja in Jani, v šovu, ki se odvija pri naših južnih sosedih, pa so prav tako dobili kuharski parček.

V hrvaškem resničnostnem šovu sta se zaljubila Ivana in Marko.
V hrvaškem resničnostnem šovu sta se zaljubila Ivana in Marko.FOTO: Nova TV
Kdo bi si mislil, da je štedilnik lahko tako romantičen. Če gre sklepati po ljubeznih, ki se rojevajo v kuhinjah resničnostnih šovov, imajo štedilniki in lonci neverjetno moč. Tako sta se v resničnostnem šovu Gostilna išče šefa zaljubila tekmovalca Teja in Jani, pri naših južnih sosedih pa prav tako poročajo o ljubezni, ki se je rodila v kuhinji. Hrvati namreč na Novi TV spremljajo resničnostni šov Masterchef, v katerem je, poleg različnih novih receptov, nastala tudi nova ljubezen. Zaljubila sta se namreč dva od udeležencev, Ivana Čuljak in Marko Matei svoje ljubezni ne skrivata več. ''Ljubezen je tako lepa stvar, jaz sem jo tukaj dobil, nisem je izbral. Srečen sem, ker sem spoznal to čudovito osebo,'' je dejal zaljubljeni Marko. Ivana pa je dejala, da je Marko najboljše, kar se ji je zgodilo v Masterchefu.

Nista mogla skrivati

Parček se je sprva sicer trudil, da bi pred tekmovalci in gledalci šova skril svoja čustva, a prav dolgo jima ni uspevalo. Čeprav sta v šovu kuhanje in hrana na prvem mestu, tekmovalca nista mogla zanikati posebne medsebojne energije, k ije kmalu prerasla v ljubezen.

Jani in Teja sta sprva skrivala svoja čustva.
Jani in Teja sta sprva skrivala svoja čustva.FOTO:

KOMENTARJI (18)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 413