Zadovoljna.si
Alessandra Ambrosio - 1

Trači

V osmem mesecu nosečnosti odvrgla vse ...

Z.M.
25. 04. 2012 13.34
1

Večina nosečnic se v blaženem stanju ne počuti najbolje v svojem telesu, 31-letna Alessandra Ambrosio pa nikakor ne spada mednje. Manekenka, ki pričakuje že drugega otroka, pravi, da se počuti tako samozavestna, kot že dolgo ne, zato je z veseljem sprejela povabilo na golo fotografiranje za brazilsko linijo nakita Vivara. V svoj objektiv jo je ujel priznani fotograf Marcus Piggott.

Alessandra Ambrosio - 1
Alessandra Ambrosio - 1 FOTO: Facebook
Komaj čaka, da se vrne na modno brv v družbi svojih 'soangelčkov'.
Komaj čaka, da se vrne na modno brv v družbi svojih 'soangelčkov'.FOTO: Reuters

Alessandra Ambrosio s svojim zaročencem Jamiejem Muzarom pričakuje svojega drugega otroka, v osmem mesecu nosečnosti pa se je odločila za precej drzno potezo. V reklamni kampanji za brazilsko linijo nakita Vivara je odvrgla prav vse krpice in dokazala, da se tudi nosečnice lahko izvrstno počutijo v svojem telesu. Razgalila se je pred fotografom Marcusom Piggottom, ki je bil poleg manekenke edini v prostoru, kjer je potekalo slikanje. "Golo slikanje je bilo enkratno, saj se v tem življenjskem obdobju počutim še bolj samozavestno. Ponosna sem na svoje telo, ki v sebi neguje novo življenje,“ je povedala 31-letna manekenka.

Po porodu ne bo počivala

Ambrosijeva se je gola slikala že med prvo nosečnostjo in kot pravi sama, je izjemno vesela, da ima oba najbolj pomembna trenutka zabeležena na fotografijah. Marcusu je pozirala v Riu de Janeiru, po fotografiranju pa se je odpravila na zaslužen dopust, da se bo lahko v miru pripravila na porod. Novi član, Alessandra pričakuje dečka, bo na svet prijokal prihodnji mesec, manekenka pa ne bo imela časa predolgo uživati v materinstvu, saj namerava julija letos že stati na modni brvi na predstavitvi nove kolekcije ameriške znamke spodnjega perila, katerega zaščitni obraz je. "Resnično sem si želela biti tam, zato sem svojemu agentu naročila, naj potrdi mojo udeležbo, pa bomo videli, kako bo,“ je povedala Ambrosijeva.

KOMENTARJI (1)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 368