Zadovoljna.si
Ju prepoznate?

Trači

Vas zanima, kaj se z njima dogaja danes?

Z.N.
10. 05. 2012 15.41
6

Ste ju prepoznali? Danes sta Brad Pitt in Angelina Jolie zagotovo ena najbolj poznanih in priljubljenih zvezdnikov na svetu. Skupaj vzgajata kar šest otrok, svojo zvezo pa bosta kmalu okronala še s poroko, ki naj bi se zgodila 11. avgusta na njunem veličastnem posestvu v Franciji.

Ju prepoznate?
Ju prepoznate?FOTO:

 

Brad Pitt in Angelina Jolie sta dolgo govorila, da se ne bosta poročila, dokler ne bodo poroke omogočene vsem, torej dokler ne bodo te pravice priznali tudi istospolno usmerjenim parom. A čeprav se to še ni zgodilo, sta se Angelina in Brad vseeno odločila okronati svojo ljubezen in si še uradno obljubiti večno zvestobo. Za poroko naj bi se zvezdnika odločila predvsem zaradi otrok, ki naj bi že kar nekaj časa sanjali o tem velikem dogodku. "Poroka veliko pomeni najinim otrokom, sprašujejo o tem," je povedal Brad v intervjuju za februarsko izdajo ameriškega tabloida The Hollywood Reporter in dodal: "Tudi meni nekaj pomeni, če se zavežem na tak način." Ugibanja, ali sta zaročena, so se začela, ko se je Angelina v javnosti pojavila z novim prstanom na roki, kmalu pa je informacijo potrdila tudi Bradova menedžerka Cynthia Pett - Dante.

Angelina in Brad
Angelina in Brad FOTO:

Po poročanju nekaterih medijev naj bi se Pitt in Joliejeva poročila 11. avgusta, ravno na dan, ko Pittova starša praznujeta 50. obletnico poroke. "Menila sta, da bi bilo njunim otrokom všeč, da se starša vzameta na dan, ko praznujeta tudi babica in dedek,“ je za ameriški Daily Star povedal neimenovani vir. Poroka naj bi se odvijala na njunem veličastnem posestvu v Franciji, katerega vrednost ocenjujejo na kar 35 milijonov dolarjev. Povabila naj bi od 200 do 300 ljudi. Par naj bi se sicer nedavno odločil v Richmondu v Angliji kupiti 16 milijonov vredno nepremičnino, ki sta jo od lanskega leta imela v najemu za 30 tisoč funtov na mesec. Tako bi osemčlanska družina lahko v času, ko naj bi Joliejeva v Angliji snemala film, skupaj preživela več časa.

 

KOMENTARJI (6)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 368