Zadovoljna.si
Janet Jackson

Trači

Vau, kakšna razlika!

Z.N.
13. 04. 2012 14.43
10

Janet Jackson je znana po tem, da se že vse življenje ukvarja s svojimi kilogrami. Z ene diete preskakuje na drugo, vedno znova pa jo preseneti jo-jo učinek. Tokrat naj bi shujšala s pomočjo posebnega načina prehranjevanja, ki ga sedaj tudi propagira, svoje vitko in čvrsto telo pa je pokazala v novem reklamnem spotu.

Janet Jackson je spet presenetila z izjemno vitko podobo. Tokrat nasmejana nastopa v reklamen videospotu, v katerem promovira način shujšanja, s katerim je izgubila kilograme in izklesala telo tudi sama. "Izgubila sem toliko kilogramov, kot sem želela, in enako lahko storite tudi vi. Tako je videti uspeh," v reklamnem spotu pove Janet Jackson in pokaže svoje vitko telo. 45-letnica še pojasni: "Vse kalorije niso enake. Na novem sistemu prehranjevanja nisem lačna in še vedno jem vse tiste stvari, ki jih imam rada. Ni mi treba šteti kalorij. Ni mi treba na tehtanje, ni mi treba hoditi na nikakršna srečanja."

Janet je v enem izmed intervjujev sicer pojasnila, da je njena velika težava ta, da se vedno, ko je pod stresom, najprej zateče k hrani. "Vedno sem imela težave s samopodobo in ravno zato se mi zdi pomembno, da poskrbiš zase in imaš tako telo, v katerem se dobro počutiš. Moraš se pogledati in sam sebi povedati, s čim si zadovoljen in kaj te osrečuje. Jaz se počutim zdravo, močno in taka želim tudi ostati," je še povedala. Janet je tokrat shujšala s pomočjo zdrave prehrane, v središče življenja pa je zdaj postavila zdravo in športno usmerjeno življenje. Upa, da bo tokrat svoje vitko telo ohranila za dlje časa.

Janet Jackson - 2
Janet Jackson - 2FOTO: YouTube

KOMENTARJI (10)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 368