Zadovoljna.si
Vedeževalec Danny je povsem obupan. Ne ve več, kaj naj stori, na koga naj se obrne in kje naj najde delo zase.

Trači

Vedeževalcu Dannyju rubežniki potrkali na vrata!

Z.S.
21. 08. 2013 08.17
214

Vedeževalec Danijel Šmid Danny se zadnje mesece spopada s hudo osebno in finančno krizo, v kateri se je znašel bolj kot ne čez noč. Po nenadnih odpovedih poslovnih pogodb je ostal brez rednega dohodka. Čeprav so mu na pomoč priskočili redki pravi prijatelji, se je stiska iz meseca v mesec povečevala, za piko na i pa so pred dnevi na njegova vrata potrkali še rubežniki.

Vedeževalec Danny je povsem obupan. Ne ve več, kaj naj stori, na koga naj se obrne in kje naj najde delo zase.
Vedeževalec Danny je povsem obupan. Ne ve več, kaj naj stori, na koga naj se obrne in kje naj najde delo zase.FOTO: Facebook
"Pismo izvršitelja, ki me je pričakalo na mojem domovanju, sem sprejel s strahom. Ravno tako vseh pisem iz sodišča, ki so prišla isti dan. Zavedam se obveznosti, ki jih imam, vendar žal v tem trenutku ne morem narediti praktično nič. Dela zame praktično ni. Sami si lahko predstavljate, kako težko bi vam bilo, če bi se vam zgodilo kaj takega, kot se je meni, ko sem čez noč ostal brez dela. Novega pa se čez noč tudi ne da najti. Žal je zdaj tako. Bom poravnal vse obveznosti takoj, ko najdem kakršno koli delo," nam je Danijel Šmid Danny pojasnil nič kaj zavidljivo situacijo, v kateri se je znašel.

Svoje čase je imel polne roke dela.
Svoje čase je imel polne roke dela. FOTO:
Boji se, da bo pristal na cesti

Razmišlja o marsičem, med drugim tudi o tem, kako se stvari lahko na koncu končajo. Se boji, da bi lahko v najslabšem primeru pristal na cesti? "Zagotovo bom na cesti, ne nekoč, pač pa verjetno lahko že zelo kmalu. V tem hipu samo ni definirano kje to bo, kajti domači mediji so mi vrata zaprli, interesi nekaterih pa so očitno tudi taki, da bi me radi popolnoma odtujili od ljudi. Trudim se najti delo in se bom trudil še naprej, saj je to stanje že popolnoma noro in nevzdržno. Če kdo ima kakšen namig zame, mu bom iskreno hvaležen," nam je zaupal Danny, ki se je v življenju spopadel že z marsičem.

K sreči ima redke, a prave prijatelje

V vsej tej nesreči pa je spoznal tudi, da ima ob sebi le redke prav prijatelje. "Obrnem se lahko le na svoje resnične prijatelje, ki mi v tej situaciji niso obrnili hrbta in mi nesebično stojijo ob strani. Zanje sem nadvse hvaležen. Zdaj se je izkazalo, kdo to zares so. Ta rek, da v nesreči spoznaš prijatelja, še kako zelo drži. To si bom zapolnil za celo življenje," pove z grenkim priokusom.

Rešil se je pekla odvisnosti!

Nič čudnega, da se ga je v vsem tem lotila še depresija, ki jo je k sreči uspešno premagal. "Depresijo sem hvala bogu sam z Manduktarjem premagal, zasvojenost z igrami na srečo tudi, zaradi tega me tudi tam več ne najdete. Svetujem pa na podlagi lastne izkušnje tistim, ki take probleme še imajo, če si le želijo dejansko ven iz tega pekla, naj to tudi čisto in iskreno zares storijo, preden bo prepozno."

Stisko mu privoščijo

Očitkov na svoj račun je vajen. Še največ jih sliši od tistih, ki ga osebno sploh ne poznajo. "Nanje ne odgovarjam, ker nima smisla, niti ne bi imelo nikakršnega učinka. Kaj pa naj bi jim sploh rekel?! Jaz vem, kako je bilo in zakaj je bilo tako. Privoščljivost je žal vse prevečkrat prisotna pri vseh in ne samo pri meni, tega se zavedam in tukaj niti jaz niti kdo drug ne bo mogel narediti nič," je prepričan vedeževalec, ki se osebno drži načela: "Če človeku ne moreš narediti nekaj dobrega, mu tudi slabega ne želi!"

Doma ga je pričakala pošta izvršitelja.
Doma ga je pričakala pošta izvršitelja.FOTO:


 

  • 6
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

KOMENTARJI (214)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 478