Zadovoljna.si
Johnny Depp in Amber Heard (premiera 3 days to kill) - 2

Trači

Velika laž, ki bo končala njuno zvezo!

J.V.
12. 08. 2014 07.54
7

Čeprav je marsikdo mislil, da je Amber Heard iz krize srednjih let uspelo izvleči najbolj priljubljenega hollywoodskega zvezdnika, pa to, kot kaže, ne drži. Johnny Depp naj bi bil namreč tonil vedno globlje in se predajal alkoholu in drogam. Od svojih divjih dni se očitno igralec še vedno ni pripravljen posloviti, čeprav je njegova zaročenka prepričana, da je to storil že pred meseci, ko sta se zaročila.

Pred njo marsikaj skriva ...
Pred njo marsikaj skriva ...FOTO: Reuters

Hollywoodsko igralko čaka veliko presenečenje, ko bo ugotovila, da se njen slavni zaročenec še vedno utaplja v alkoholu in je le še vprašanje časa, kdaj bo pristal na rehabilitaciji.

»Johnny je bil divji zelo dolgo časa in težko je verjeti, da ga je Amber popolnoma spremenila. Mnoge skrbi, da žuranje skriva samo zato, da bi bil dober moški za njo,« trdijo viri.

Zvezdnik naj bi bil v svoji dolgoletni zvezi z Vanesso Paradis tako nesrečen, da je poiskal uteho v pijači in zabavi z drugimi ženskami, ko je spoznal Amber, pa naj bi se to končalo. Roko na srce, če je res toliko let popival in žural, je skoraj nemogoče, da bi se zaradi mlade igralke čez noč popolnoma spremenil in postal drug človek.
 

KOMENTARJI (7)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 493