Zadovoljna.si
Liam Gallagher

Trači

Ločujeta se in pika!

J.V.
30. 08. 2013 08.25
11

Nekdanji pevec skupine Oasis Liam Gallagher naj bi po poročanju tujih medijev vložil zahtevo za ločitev od svoje žene Nicole Appleton. Novica o koncu zakona ni nikogar presenetila glede na to, da je slavni roker nekdanjo članico skupine All Saints ves čas varal in ljubici celo naredil otroka. Ko je Nicole izvedela, da mož pred njo že več mesecev skriva nezakonskega otroka, ga je seveda postavila pred vrata. Čeprav naj bi njun zakon sprva poskušala rešiti pa naj bi Liam pred kratkim vložil zahtevo za ločitev, za kar naj bi bila kriva njegova nekdanja asistentka in zdajšnja ljubica!

Britanski roker je končal svoj 5 let dolgi zakon in se zapletel s svojo nekdanjo asistentko.
Britanski roker je končal svoj 5 let dolgi zakon in se zapletel s svojo nekdanjo asistentko.FOTO:
Življenje britanskega rokerja Liama Gallagherja se zdi kot prava mehiška limonada, ki ji kar ni videti konca. Tuji mediji poročajo, da se je slavni pevec odločil končati svoj zakon s pevko Nicole Appleton potem ko so med njim in njegovo nekdanjo asistentko Debbie Gwyther preskočile iskrice. „Liam in Debbie se poznata že dolgo časa in on jo res obožuje. Ve katera je ženska, s katero si želi biti in da to ni Nicole,“ je za Daily Mail povedal vir.

Njuna glavna skrb je njun sin.
Njuna glavna skrb je njun sin. FOTO:

Liam je prepričan, da je našel sanjsko žensko

Liam in Debbie naj bi bila zaljubljena do ušes in si skupaj želita preživeti preostanek življenja. Novica je bila zagotovo pravi šok za njegovo ženo Nicole, ki so jo pred nekaj dnevi opazili, ko je po dolgem času spet nosila poročni prstan in se odločila, da možu oprosti njegovo nezvestobo in dejstvo, da je pred njo več mesecev skrival otroka. Zakonca naj bi bila trenutno v stiku preko telefona, a ne zaradi sprave, ampak zaradi ločitve po petih letih zakona.

Zakona se ne trudita več rešiti

„Ko so se prvič pojavile govorice med njima nekaj časa ni bilo stika, toda sedaj Liam in Nicole zopet govorita,“ je povedal pevčev prijatelj in dodal: „A njuni pogovori niso namenjeni reševanju zakonske krize, ampak njunemu sinu Genu in kako ga bosta vzgajala po ločitvi.“ Ko so se pretekli mesec pojavile informacije o njegovi aferi, se Liam ni vrnil domov v London, ampak se je s prijatelji odšel zabavati na Ibizo, Nicole pa je odpotovala čez lužo k svoji družini. Gallagher naj bi menda najel odvetnico za ločitev, ki je zagovarjala tudi Paula McCartneyja, Madonno, ko se je ta ločevala od Guyja Ritchieja ter princa Charlesa, ko se je končal njegov zakon s princeso Diano.

Začelo se je z ljubico v New Yorku

Spomnimo, pred mesecem dni je Veliko Britanijo pretresla afera, v kateri je Liam naredil otroka newyorški novinarki Lizi Ghorbani. Deklica se je rodila letos januarja. Neporočena 39-letnica naj bi prijateljicam razkrila, da se je njuna afera končala, a sta jo kmalu znova obudila. To je trajalo vse dokler mu ni povedala, da je noseča. Da je res oče deklice je potrdil tudi pevec, ki je v elektronskem sporočilu zapisal, da je deklica čudovita, ker ima gene rock zvezde. Liam ima sicer že tri otroke s tremi ženskami.
 

KOMENTARJI (11)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 413