Zadovoljna.si
Cameron Diaz - 1

Trači

Velja za eno izmed najlepših žensk na svetu, v resnici pa ...

J.V.
20. 05. 2015 11.11
43

Hollywoodska zvezdnica Cameron Diaz že od nekdaj sodi v sam vrh najlepših žensk na svetu, kamor se ji je uspelo uvrstiti s pomočjo njenih neskončno dolgih nog, modrih oči in velikega nasmeha. Na rdeči preprogi nas vedno znova osupne s svojo lepoto, kadar ne nosi ličil, pa je situacija bistveno drugačna.

Zasluge za popoln videz gredo predvsem ekipi stilistov, vizažistov in frizerjev, ki skrbijo, da so zvezdnice, kot je Cameron Diaz, na vsakem koraku kot iz škatlice.

Na popolnoma običajen dan, ko se jim ni treba skrivati za masko ličil, so tudi one videti kot popolnoma običajne smrtnice. V takšnem naravnem stanju so pred nekaj dnevi ujeli tudi Cameron. Z mastnimi lasmi, brez kančka ličil in v ohlapnih oblačilih ni prav nič spominjala na lepotico, ki smo jo vajeni videti na rdeči preprogi.

K njenemu videzu je verjetno prispevala tudi neprespanost, ki je morda posledica govoric, da je njen zakon z Benjijem Maddenom po nekaj mesecih že v težavah.
 

KOMENTARJI (43)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 471