Zadovoljna.si
Izbor drugega dvobojevalca - 3

Novice

Vesna in Valerija dobili kmetijo!

Z.M.
29. 05. 2012 14.32
28

Pred dnevi so slovenski mediji pisali o tem, da naj bi Vesna Krajnc, nekdanja tekmovalka resničnostnega šova Kmetija, končno dobila svoj košček zemlje, ki si ga je želela tako dolgo. Pri tem naj bi ji pomagala nekdanja sotekmovalka Valerija Verhovnik, ki Vesni stoji ob strani že od vsega začetka. Prijateljici naj bi skupaj vodili posestvo v tolminski občini, kjer bosta menda nudili domače pridelke in poskrbeli, da bo na kmetiji, kjer bo tudi kar nekaj živali, vse teklo, kot mora.

Valerija je sprejela ponudbo, ki bo tudi Vesni delno uresničila sanje.
Valerija je sprejela ponudbo, ki bo tudi Vesni delno uresničila sanje.FOTO: Facebook
Vesna bo pomagala Valeriji pri vodenju kmetije v tolminski občini.
Vesna bo pomagala Valeriji pri vodenju kmetije v tolminski občini. FOTO: Facebook

Vesna Krajnc Franc, tekmovalka zadnje sezone Kmetije, se bo očitno kmalu lahko veselila dela na kmetiji, kjer je dovolj prostora tudi za vse živali, ki jih ima 29-letnica tako rada. Do uresničitve sanj ji je pomagala Valerija Verhovnik - Vale, nekdanja sotekmovalka in prijateljica, ki ji je stala ob strani v trenutkih, ko se je Vesna psihično zlomila."Res je, dobila sem ponudbo za vodenje kmetije v tolminski občini, k sodelovanju pa sem povabila tudi Vesno,“ nam je v telefonskem pogovoru zaupala Valerija. Dekleti še ne vesta, kdaj bosta začeli, predvidevata pa, da bo to kmalu.

Dela bo veliko

Kaj natanko bo vloga Vesne, še ni dorečeno, saj se bosta z Valerijo o tem dogovorili, ko se bo Vesna Valeriji pridružila na kmetiji, kjer ju že čakajo živali. "Gor so že koze, osli in škotsko govedo,“ nam je razložila podjetna Vale, ki bo zaradi novega projekta vodenje koprskega lokala, kjer je delala do sedaj, delno prepustila drugim. Tolminskega izziva se že veseli, prav nič pa je ni strah trdega dela, ki ga s seboj prinese življenje na kmetiji. "Vedno je veliko dela, a prav je tako,“ nam je povedala. Dekleti sta prvič srečno novico o tem, da bosta sodelovali pri vodenju kmetije, na Faceooku objavili že sredi maja. "Z Vesno Krajnc imava pa novico za vas ... :-)))) " je Valerija objavila na Vesninem Facebook profilu in dodala, da bosta podrobnosti izdali v prihodnjih 14 dneh.

Dekleti sta se spoprijateljili že na Kmetiji.
Dekleti sta se spoprijateljili že na Kmetiji.FOTO: POP TV

Uresničila se ji bo želja

Vesna se je med sodelovanjem na Kmetiji slovenskim gledalcem usedla v srce. Potem ko je po izločitvi pristala na 12-tedenskem zdravljenju v psihiatrični kliniki, so se organizirali in poizkušali zbrati denar, s katerim bi si Vesna lahko privoščila svojo kmetijo. Denarja sicer ni bilo dovolj, a njihova pozornost je Vesni dala zagon, da se je vrnila v vsakdanje življenje in dom na Štorah, kjer jo je čakal mož Matej. Pol leta pozneje se ji bo očitno končno nasmehnila sreča in bo s prijateljico Valerijo večino časa preživela na kmetiji, kjer je ne bo obkrožala le narava, temveč tudi živali, ki jih 29-letnica obožuje.

KOMENTARJI (28)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 413