Zadovoljna.si
Hčerkica Harper Seven je stara leto dni.

Trači

Victoria je le še kost in koža

Z.C.
17. 07. 2012 12.41
28

Leto dni po rojstvu hčerkice Harper je Victoria bolj suha kot kdaj koli prej. Soproga slavnega britanskega nogometaša Davida Beckhama ima namreč od poroda strog režim prehranjevanja in treningov, zaradi česar naj bi tehtala le še 45 kilogramov. Poglejte fotogalerijo.

Hčerkica Harper Seven je stara leto dni.
Hčerkica Harper Seven je stara leto dni. FOTO: X17ONLINE.COM

Victoria Beckham je drastično shujšala. Kot poročajo tuji mediji, je mamica štirih otrok, ki smo je sicer vajeni v oblekah do kolen in visokih petah, tokrat presenetila z ozkimi kavbojkami, ki so razkrile njeno suhe noge. 38-letna Britanka je pred letom dni rodila četrtega otroka, hčerkico Harper in že takoj po porodu začela s strogo shujševalno dieto. Kot je povedala za medije, je zelo veliko trenirala in tekla kar šest dni v tednu. "Ko se za nekaj odločim, postanem s tem dobesedno obsedena," je Victoria povedala v intervjuju za Vogue. Vitka linija ji pomeni zelo veliko in če sta še pred nekaj meseci z možem sanjala o petem otroku, zdaj o tem ne govori več.

Vitka linija ali še en otrok?

Le dva meseca po porodu sta Beckhamova medijem namreč zaupala, da si zelo želita petega otroka, še posebej naj bi si to želel David, so takrat poročali britanski mediji. Britanski nogometaš naj bi bil namreč obseden s številko sedem, ki jo je na dresu nosil med igranjem za angleški nogometni klub Manchester United. S petimi otroki bi družina Beckham štela natanko sedem članov. Številki sedem se ni ognila niti Beckhamova hčerkica, ki se je rodila pred enim letom. Poleg Harper so njenemu imenu dodali tudi Seven, prav simbolično pa se je rodila julija, to je v sedmem mesecu v letu ob 7.55, tehtala pa je 3,5 kilograma (nekaj več kot sedem funtov). Poleg Harper Seven imata Beckhamova še tri sinove: 13-letnega Brooklyna, devetletnega Romea in sedemletnega Cruza.

 

KOMENTARJI (28)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 368