Zadovoljna.si
Jernej Tozon

Trači

VIDEO: Slovenski pevec pokazal premoženje

Z.M.
22. 08. 2012 10.01
8

Pevec skupine Čuki je izjemno priljubljen pri nežnejšem spolu, zato so se njegove privrženke še toliko bolj razveselile posnetka, na katerem je postavni glasbenik oblečen le v spodnje hlače. Poglejte, kaj je počel.

Jernej se je povsem vživel v nastop ob bazenu.
Jernej se je povsem vživel v nastop ob bazenu.FOTO: YouTube
Že od leta 2009 Tozon poje pri Čukih.
Že od leta 2009 Tozon poje pri Čukih. FOTO: Boštjan Tacol

Jernej Tozon, postavni pevec skupine Čuki, ni le pravi balzam za ženske oči, ampak tudi zabavljač, ki tako na odrih kot na zasebnih zabavah rad poprime za mikrofon. Glasbeniku, ki sicer dela kot vzgojitelj v vrtcu, oboževalk ne manjka, nedvomno pa je v zadnjih dneh dobil še kakšno več. Njegov prijatelj je namreč na Facebooku objavil posnetek, v katerem Jernej prepeva oblečen le v miniaturne bele spodnje hlačke!

Povpraševanje je bilo veliko

Video je na Tozonovem spletnem profilu sprožil val občudujočih komentarjev njegovih prijateljic, marsikatera si je zaželela, da bi Jernej v podobni opravi zabaval tudi njih. Pevec Čukov se je očitno sprostil v družbi svojih glasbenih prijateljev, med katerimi je bil tudi Aleš Bartol, član skupine Mambo Kings.

KOMENTARJI (8)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 375