Zadovoljna.si
Princ Harry in Pippa Middleton

Kraljevo

Nepoboljšljivi Harry in seksi Pippa?!

J.V.
31. 07. 2013 12.47
20

Medtem ko novopečena kraljeva družina uživa v prvih skupnih trenutkih in se privaja na novo življenje, javnost in mediji ugibajo, koga bosta princ William in Kate Middleton izbrala za botra svojega sina Georgea. Bo to žurerski princ Harry ali Katina slavna sestra Pippa, bosta izbirala med njunimi prijatelji iz študijskih dni ali člani kraljeve družine. Novopečena starša imata zagotovo velik krog prijateljev in družinskih članov, ki bodo v naslednjih dneh nestrpno pričakovali njuno odločitev.

Koga bosta Kate in princ William izbrala za krstne botre svojemu sinu?
Koga bosta Kate in princ William izbrala za krstne botre svojemu sinu?FOTO: Reuters
Po nestrpnem pričakovanju kraljevega dojenčka, sedaj sledi težko pričakovanje oznanitve imen botrov in botric malega princa Georgea. Britanski mediji so tako že začeli ugibati, koga bo doletela čast, da se bo pridružil kraljevi monarhiji. Princ William in princ Harry sta jih imela oba kar šest in enako lahko pričakujemo tudi pri princu Georgeu. Medtem ko se je princ Charles odločil samo za člane kraljeve družine in ni izbral niti enega sorodnika po Dianini strani, so mnogi prepričani, da bosta Kate in William iskala primerne kandidate tudi med dobrimi prijatelji iz študijskih let. Seveda pa bosta morala v ožji izbor vključiti tudi modrokrvne člane prinčeve družine, glede na to da bo sam princ George, ko odraste, tudi sam zasedel kraljevi prestol.

Princ Harry in Pippa sta prva izbira.
Princ Harry in Pippa sta prva izbira. FOTO: Reuters

Bosta izbrala teto in strica?

Mnogi so prepričani, da bosta botra postala kar oba - princ Harry in Pippa Middleton, kar niti ne bi bilo nobeno presenečenje, glede na to da sta si bila William in Harry vedno zelo blizu, že od nekdaj pa sta zelo povezani tudi Kate in Pippa. Oba sta kraljevi par kot priči pospremila tudi v zakon in nestrpno pričakovala rojstvo prvega nečaka.

Prijatelji iz študijskih let

Poleg strica in tete se je v ožji izbor kandidatov po predvidevanju medijev uvrstil tudi James Meade, ki je Williamov prijatelj iz študentskih dni in se zelo dobro razume tudi s Kate. Thomas Van Straubenzee je drugo ime, ki ga mediji pogosto omenjajo. Tudi on je že dolgo časa dober Williamov prijatelj. Iz prijateljskih krogov Kambriške vojvodinje pa je najbolj verjetna izbira Alicia Fox-Pitt, ki je pretekli teden tudi sama skočila v zakonski jarem. Kate in Alicia sta bili vedno zelo dobro prijateljici in ta ji je ob strani stala tudi leta 2007, ko sta se Kate in William za kratek čas razšla.

Kandidati iz kraljevega kroga

Med pripadniki britanskega kraljevega dvora lahko ta čast pripade nekomu iz slovite rodbine Van Cutsem in Home, veliko možnosti ima tudi v Grčiji rojeni princ Phillip, ki je vnuk tamkajšnjega kralja. V igri za vlogo botre princu Georgeu je tudi Maria Olympia, katere starša sta princ Pavlos in princesa Marie Chantal.
 

KOMENTARJI (20)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 471