Zadovoljna.si
Gina Schumacher ne prvenstvu - 2

Trači

Vse oči so bile uprte v Schumacherjevo hčerko

J.V.
17. 08. 2015 12.33
28

Soproga Michaela Schumacherja se od moževe tragične nesreče le redkokdaj pojavi v javnosti, pred nekaj dnevi pa je naredila izjemo in se udeležila evropskega prvenstva v preskakovanju ovir, ki se je odvijalo v Nemčiji in na katerem je blestela njuna hčerka Gina, ki je v zadnjih letih odrasla v pravo lepotico.

Gina Schumacher ne prvenstvu - 2
Gina Schumacher ne prvenstvu - 2FOTO: Reuters
Medtem ko se je Mick Schumacher podal po očetovih stopinjah, je njegova 18-letna hči Gina vedno bolj prepoznavno ime v preskakovanju ovir s konji.

Pred nekaj dnevi je najstnica blestela na prvenstvu v Nemčiji, svojo podporo pa ji je z udeležbo izkazala tudi njena mama Corina, ki je za ta dan zapustila bolniško posteljo svojega moža, ob kateri bedi že vse od njegove tragične nesreče. Gina je sicer do sedaj že dvakrat postala mladinska evropska prvakinja, tokrat pa je nastopila le kot posebna gostja in ne kot tekmovalka.

O njenem nastopu je spregovorila tudi menedžerka slavne družine Sabine Kehm in dejala, da je bila Gina zelo počaščena, da so jo povabili in je v nastopu zelo uživala. Da je Gina velik talent, pa pričajo tudi besede njenega trenerja: »Gina ima izjemen talent in njenemu razvoju namenjamo veliko pozornosti.«

KOMENTARJI (28)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 413