Zadovoljna.si
Gina Schumacher ne prvenstvu - 2

Trači

Medtem ko Schumacher še vedno okreva, njegova 18-letna hči polni naslovnice

J.V.
30. 10. 2015 12.01
22

Hčerka nekdanjega prvaka forumle 1 Gina Marie Schumacher je v zadnjih letih odrasla v pravo lepotico, zato ni prav nič čudno, da so slavno najstnico opazili tudi fantje. Po poročanju tujih medijev naj bi bila Gina zadnji dve leti predana postavnemu mladeniču.

Gina Schumacher ne prvenstvu - 2
Gina Schumacher ne prvenstvu - 2FOTO: Reuters

18-letnica se v zadnjih mesecih vedno pogosteje pojavlja v medijih. Potem ko smo pred kratkim poročali o njenih dosežkih v preskakovanju ovir s konji, se je tokrat v središču pozornosti znašlo njeno ljubezensko življenje.

Svetovni mediji razkrivajo, da je Gina zadnji dve leti srečno zaljubljena v 20-let starega Riccarda, nad katerim je navdušena tudi njena družina. Vse supaj so pred kratkim opazili na dirki forumle 4, na kateri se je za prvo mesto potegoval tudi njen brat Mick.

Tako kot Gina tudi Riccardo velja za velik talent v omenjeni konjeniški panogi, ljubezen do tega športa pa ni edina stvar, ki jima je skupna. Prepričani smo, da bi bil nad hčerkinim fantom navdušen tudi njen oče Michael Schumacher. Njegovo zdravljenje naj bi do sedaj stalo že okoli 15 milijonov dolarjev. Njegovo premoženje naj bi se vsak teden zdravljenja v domačem okolju zmanjšalo za okoli 100 tisočakov.

KOMENTARJI (22)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 413