Zadovoljna.si
Princ Harry

Trači

Nepoboljšljivi Harry šokiral Kate in Williama!

J.V.
29. 07. 2013 11.45
41

Princ Harry je prejšnji teden postal presrečni stric malega princa Georgea, v čast katerega menda sedaj pripravlja veliko zabavo. Čeprav je rojstvo nečaka proslavil že v ponedeljek, pa praznovanja še zdaleč ni konec. Harry, ki je poznan kot največji žurer na britanskem dvoru, se je glede zabave sicer posvetoval tudi z novopečenima staršema, ki sta bila sprva zaradi predloga kar malce šokirana, kasneje pa sta na praznovanje vseeno pristala. No, kakorkoli že, to je le prvi dokaz, da bo Harry odličen stric, ki bo kraljevega dojenčka, ko ta malo odraste, zagotovo naučil mariskatero neumnost.

Princ Harry - 2
Princ Harry - 2 FOTO: Reuters Video
Ko se je v ponedeljek, 22. julija rodil njegov težko pričakovani nečak, je 28-letni princ Harry bil ravno v enem izmed londonskih pubov. Novico, da se je britanska kraljeva družina povečala za enega člana, je proslavil z glasnim vzklikanjem v družbi svojih prijateljev in po besedah očividcev veselju ni bilo konca. "Slišali smo, da se nekaj dogaja, a sprva nismo bili prepričani za kaj gre. Vsi smo bili vznemirjeni glede prihoda kraljevega dojenčka in veseli smo, da je bil Harry tam. Rojstvo princa je glasno pozdravil,“ je povedal vir, ki je bil priča veselju ob prihodu prvorojenca princa Williama in Kate Middleton.

Kate in William pokazala sina - 9
Kate in William pokazala sina - 9 FOTO: Reuters

Za nečaka pripravlja veliko zabavo

Po poročanju britanskih medijev naj bi princ Harry v čast nečaka prirejal veliko zabavo, o kateri se je posvetoval tudi s svojim bratom in njegovo soprogo, ki sta sprva temu ugovarjala, na koncu pa vendarle pristala. Harry je dojenčka, ki ga je izrinil iz tretjega mesta v vrsti za britanski prestol, prvič obiskal v prinčevem novem domu v Kensingtonski palači dva dni po rojstvu. Palačo je medtem slavna kraljeva družinica že zapustila in se odpravili na dom Kateinih staršev, kjer bodo preživeli naslednjih nekaj mesecev.

'Pazil bom, da ne krene na slabo pot'

"Ko sem prvič videl Georgea je ta na ves glas jokal. Sklepam, da se tako obnašajo vsi dojenčki,“ je pred nekaj dnevi dejal dobro razpoloženi princ Harry in dodal, da je čudovito imeti novega člana v družini. "Upam samo, da William ve, kako drage so moje usluge za varstvo dojenčka,“ se je pošalil. "Trudil se bom, da ga bom dobro vzgojil, pazil bom nanj, da ne krene na slabo pot, a želim, da se tudi dobro zabava. Ostalo je na njegovih starših.“ Na vprašanje, komu je otrok najbolj podoben, Harry ni znal odgovoriti, saj je George Alexander Louis star komaj nekaj dni, sicer pa je prepričan, da bo njegov brat dober oče.

KOMENTARJI (41)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 404