Zadovoljna.si
Z nožem je popravila obleko.

Trači

S kuhinjskim nožem nad svoje velike prsi

Z. T.
08. 10. 2012 09.56
8

Turbofolk zvezda, ki je znana po svojem prevej 'opaznem' oprsju, je nedavno pred svojim nastopom povzročila precejšnjo paniko. Pevka je namreč nenadoma v roke vzela dolg kuhinjski nož in ga jezno usmerila proti svojim prsim. Poglejte, kaj se je zgodilo.

Z nožem je popravila obleko.
Z nožem je popravila obleko. FOTO: Facebook
Turbofolk pevka kosovskega rodu Dragana Todorović, z umetniškim imenom Jana, je med svojim občinstvom dobro znana tudi po svojem bujnem oprsju. Pravzaprav naj bi si lastila mesto lastnice največjega naravnega oprsja med balkansko estrado. Kjerkoli se pojavi, je v ospredju njen dekolte in tako je bilo tudi nedavno, ko je bila gostja neke oddaje.

Pomagala si je z nožem

38-letna Jana je bila v črni oblekici, ki je razkrivala njeno bujno oprsje, a videti je bilo, da z nečim ni zadovoljna. Nenadoma je v roke vzela velik kuhinjski nož in ga usmerila v predel dekolteja. Prisotni v zaodrju oddaje so bili zgroženi, vse dokler niso spoznali, kaj pevka dejansko počne. Motil jo je namreč detajl na obleki in z nožem ga je odstranila.

Ima osem albumov

Jana je sicer rojena v Prištini, a že od leta 1997 živi v nemškem Muenchnu skupaj s soprogom Ivanom. Do zdaj je izdala osem albumov, leta 2006 pa je v Las Vegasu rodila hčerko Kristino Julien.

KOMENTARJI (8)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 471