Zadovoljna.si
Luke Perry - 1

Trači

Ne boste verjeli, kako je videti danes!

J.V.
17. 10. 2014 12.34
11

Hollywoodski igralec in nekdanji lomilec ženskih src Luke Perry, ki se ga spomnimo iz serije Beverly Hills 90210, je pred kratkim dopolnil 48 let. Od zadnje epizode priljubljene serije je minilo že kar nekaj časa, no, Luke pa se ni prav veliko spremenil in še danes za njim vzdihujejo oboževalke po celem svetu.

Luke Perry - 3
Luke Perry - 3FOTO:

Le kdo se ne spomni neukrotljivega Dylana McKayja iz ene izmed najbolj priljubljenih televizijskih serij 90. let, ki ga je upodobil danes 48-letni Luke Perry? Čeprav ga je serija izstrelila med svetovne zvezde, pa igralec od takrat ni dobil bolj opazne filmske vloge in sčasoma utonil v pozabo.

Ob njegovem rojstnem dnevu so se ga mediji znova spomnili in uspelo jim je izbrskati, da je igralec trenutno samski. Luke ima sicer iz 10-letnega zakona z Minnie Sharp dva otroka, mnogi pa so vedno upali, da se bo med njim in nekdanjo soigralko Jennie Garth razvilo še kaj več kot le prijateljstvo.

Ko se je zvezdnica po 12 letih ločila, je bil prav Luke tisti, ki ji je stal ob strani in ji pomagal prebroditi težko obdobje. „Luke je eden izmed tistih prijateljev, ki ga vedno lahko pokličem in se z njim pogovarjam o čisto vsem,“ je dejala zvezdnica.
 

  • 6
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

KOMENTARJI (11)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 478