Zadovoljna.si
Stav Strashko

Trači

Kaj je narobe s tem oglasom?

Z.L.
31. 08. 2012 16.06
33

Nič čudnega ni, če zapeljiva manekenka v bikiniju, ki več odkriva, kot zakriva, pozira v oglasih za avtomobile. A na spletu se je pojavil video, ki je močno razburil javnost, saj v tej reklami ne gre za tipičen model. Preverite, zakaj!

Elektro ritmi, vonj po bencinu, hitri avtomobili in zapeljiva zadnjica v rdečem spodnjem delu kopalk – dobro znan prizor, ki je prava paša za vse poželjive moške oči. Potem se kamera premakne na obraz modela s polnimi ustnicami, dolgimi svetlimi lasmi in simetričnimi obraznimi potezami. Ni kaj, gre za zares dober oglas, v katerem pozira prelestna mlada dama, ki točno ve, kaj počne. A video se na koncu razširi in gledalcu se odpre pogled na celotno telo brhke manekenke. Takrat pa šok: manekenka je v prsnem delu popolnoma ravna, v hlačah pa ima več kot ženska – dobesedno. Gre za Stava Strashka, še enega v vrsti moških modelov, ki se lahko pojavljajo tako v vlogi moških kot tudi ženskih modelov.

Bi rekli, da gre za zapeljivo manekenko?
Bi rekli, da gre za zapeljivo manekenko?FOTO: YouTube
Ukrajinec, ki nastopa kot ženska in moški

Stav Strashko je Ukrajinec, ki živi v izraelskem Tel Avivu, in velja za največjega konkurenta Andreja Pejića. S svojo vitko linijo in ženstvenimi obraznimi potezami velja za zelo obetaven transseksualni model. „Ljudje me vedno dojemajo kot žensko. Živim v sožitju z obema spoloma in se na nobenega ne želim preveč navezati,“ pravi 20-letni model in dodaja, da je v modnem svetu veliko raje v vlogi ženske, saj se mu zdi to veliko bolj naravno, prav tako pa je ženska modna scena veliko bolj razgibana in živahna kot resnejša moška. Glede na posnetke smo lahko prepričani, da je pred njim pestra in bogata manekenska pot – pa naj bo v vlogi ženske ali moškega.

Stav Strashko
Stav Strashko FOTO: YouTube

KOMENTARJI (33)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 368