Zadovoljna.si
Paola - z ličili ... in brez.

Trači

Ojoj! Še ena plastična spaka!

N.J.
30. 10. 2013 11.51
2

Naloga paparacev je v glavnem ta, da ujamejo zvezdnike ali zvezdnice nepripravljene, v nenavadnih položajih, pri kakšni napaki in – pri predstavnicah nežnejšega spola – nenaličene in neurejene. A čakanje je včasih zaman, saj nekatere zvezdnice s posnetki postrežejo kar same.

Zvezdnice vse pogosteje objavljajo fotografije, na katerih niso naličene.
Zvezdnice vse pogosteje objavljajo fotografije, na katerih niso naličene.FOTO: Twitter

Nedavno je na svojem Twitter profilu fotografijo, na kateri je brez pikice ličil in oblečena le v modrček na leopardji vzorec, objavila tudi Paola Ferrari, italijanska televizijska voditeljica, ki bo oktobra letos upihnila 53. svečko. Fotografijo je objavila kljub temu, da se je zavedala morebitnih kritik, njena poteza pa je bila pravzaprav odgovor na kritike, na katere so naletele številne italijanske zvezdnice, ki so v zadnjem času objavile podobne fotografije, na katerih so nenaličene. Tudi Paola je pogosto tarča kritik glede njene starosti in domnevnih lepotnih popravkov, čeprav bi se marsikdo strinjal, da je za 50-letnico videti zelo mladostno.

Anna Tatangelo brez ličil.
Anna Tatangelo brez ličil. FOTO: Twitter
Javnost napadala 26-letno pevko

Nedavno se je javnost lotila italijanske komaj 26-letne pevke Anne Tatangelo. Številni mediji so pisali, da se je poslužila raznih lepotnih posegov in si 'polepšala' obraz in da je postarana. V dokaz, da ni prav nič 'umetna', je objavila fotografijo, na kateri ni naličena, in zapisala: "Vsem tistim, ki se zabavajo z izmišljevanjem zgodb o mojem obrazu … z leti sem se spremenila, to je res, postajam ženska. Javnost me pozna od 15. leta, odkar sem se udeležila prvega glasbenega festivala ... Da! V zadnjih 10 letih sem odrasla, postala mama in na moji koži se bo, če bo Bog dal, poznalo še kar nekaj let … Za vsako mojo fotografijo, pa naj bom na njej naličena ali ne, se bo našel nekdo, ki jo bo kritiziral …"

Dobra priložnost za samopromocijo

Čeprav so objave nenaličenih fotografij pogosto tarče kritik, se zvezdnice dobro zavedajo, da je to zanje dobra promocija. Glede na poročanje italijanskih medijev, je bila fotografija Pole Ferrari, na kateri je nenaličena, menda najbolj klikana izmed vseh fotografij, ki jih je objavila na svojem Twitter profilu. Očitno se torej zvezdnice držijo načela, da je prav vsaka reklama boljša kot nobena reklama.

Paola - z ličili ... in brez.
Paola - z ličili ... in brez.FOTO: Twitter


 

  • 6
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

KOMENTARJI (2)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 478