Zadovoljna.si
Michael Douglas in Catherine Zeta-Jones

Trači

'Žal mi je, da se nisva ločila 10 let prej!'

J.V.
08. 08. 2013 15.02
16

„Žal mi je, da se nisva ločila 10 let prej,“ je v izjavi medijem povedal igralec Michael Douglas, ki zadnje dni znova polni rumene medije, da je njegov zakon s Catherine Zeta-Jones na majavih tleh. Zvezdnik je pred tem kar 23 let poročen z nekdanjo ženo Diandre, s katero sta se več let trudila rešiti svoj zakon tudi s pomočjo obiskov terapevta, na koncu pa ugotovila, da je prepozno in se ločila.

Michael Douglas - 1
Michael Douglas - 1FOTO: Reuters

Igralec Michael Douglas je že več let srečen v zakonu z zvezdnico Catherine Zeta-Jones, s katero ima tudi tri otroke. Preden sta se spoznala je bil 68-letnik kar 23 let v zakonu z Diandre, od katere se je dokončno ločil leta 2000. Par se je poročil leta 1977, leta 1995 sta se razšla, uradno pa sta se ločila šele pet let kasneje. Michael je po ločitvi naslovnice polnil s svojimi osvajalskimi pohodi in odvisnostjo od alkohola, nekaj let pred tem pa se prijavil tudi na rehabilitacijsko kliniko zaradi zdravljenja odvisnosti od opojnih substanc in seksa. Čeprav je od njune ločitve minilo že dobro desetletje, je Douglas pred kratkim v enem izmed intervjujev dejal, da obžaluje, da se za njo nista odločila že 10 let prej.

Žal mu je, da se nista ločila prej

"Vem, da bom s tem povzročil slabo voljo. Nič nimam proti njej, toda zakon bi morala končati desetletje prej. Potreboval sem čas, da sem dojel, da kadar se par odloči za terapevta, je njemu v interesu, da njun zakon traja. Če je tega konec, potem on nima dela. Mislim, da bi se Diandra strinjala z menoj. Samo tega mi je žal,“ je dejal igralec, ki naj bi imel težave tudi v zakonu s Catherine.

Je konec tudi tega zakona?

Hollywoodska zakonca sta nedolgo nazaj krasila naslovnico ameriškega tabloida Star, ki poroča, da je njunega zakona po 13 letih konec. Čeprav nimajo trdnih dokazov tabloid poroča, da je slavni par sredi 300 milijonov dolarjev težke ločitve in da je igralec že zapustil njun skupni dom. Razlog za ločitev naj bi bilo njeno psihično stanje, Catherine so namreč pred dvema letoma diagnosticirali bipolarno motnjo.
 

KOMENTARJI (16)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 471