Zadovoljna.si
Mariah Carey in Nick Cannon

Trači

Zanju ni več upanja!

J.V.
08. 08. 2014 10.20
7

Glede na vse zakonske težave, s katerimi se v zadnjem času srečujejo številnih hollywoodski pari, ni prav nič presenetljivo, da sta se sedaj med njimi znašla tudi Mariah Carey in Nick Cannon. Par se je odločil, da proda svoj razkošni dom na Bel Airu, razlog za to pa naj bi bila ločitev.

Mariah Carey in Nick Cannon
Mariah Carey in Nick CannonFOTO: Instagram

Zaradi prodaje dvorca na Bel Airu sta pevka Mariah Carey in Nick Cannon postala tarči namigovanj, da v njunem zakonu že nekaj časa močno škriplje in da je le vprašanje časa, kdaj bo dokončno počilo.

Zakaj bi se slavni par sicer odločil prodati dom, v katerem so živeli zadnjih pet let in kamor jih vežejo številni spomini? Si želita le nov dom ali pa bo pevka svojemu mlajšemu možu končno dovolila iz zakona?

Nick je bil v letih njunega zakona prisiljen sodelovati v porokah v Disneylandu, kjer sta obnovila poročne zaobljube in kar naj bi bila pevkina želja. Nekateri namigujejo, da naj bi imel sam zelo malo besede pri tem kaj se dogaja v njunem zasebnem življenju in naj bi mu sedaj dokončno prekipelo.

Glede na to, da so bili mnogi že od samega začetka njune romance zelo skeptični, koliko časa bo ta trajala, konec zakona ne bil prav veliko presenečenje.

KOMENTARJI (7)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 493