Zadovoljna.si
Jennifer Lopez in Casper Smart

Trači

Zaprla mu je pip'co

Ž.B.
08. 06. 2012 12.45
13

Jennifer Lopez naj bi končno spregledala. Če smo še nedavno poročali, da naj bi svojemu skoraj dve desetletji mlajšemu ljubimcu Casperju Smartu vsak teden namenila slabih sedem tisoč evrov žepnine, pa ameriški mediji te dni na veliko pišejo, da naj mladi plesalec tega denarja ne bi več dobival. Na ta način naj bi zapeljiva Jennifer želela preveriti, ali držijo govorice, da jo ima mladenič rad zgolj in samo zaradi denarja. A glede na to, da je pevkina preizkušnja našla pot v medije, ne dvomimo, da je Casper že spoznal njeno igro in prav gotovo jo bo igral tudi sam – če ne zaradi denarja, pa iz ljubezni.

Casper naj ne bi več dobival sedem tisoč evrov žepnine na teden.
Casper naj ne bi več dobival sedem tisoč evrov žepnine na teden.FOTO: X17ONLINE.COM

V življenju hollywoodske pevke in igralke Jennifer Lopez naj bi se v zadnjem času vse vrtelo okoli denarja. Po stresni in boleči ločitvi od moža Marca Anthonyja je latinozvezdnica uteho našla v objemu mladega plesalca Casperja Smarta, a kmalu so se pojavile govorice, da naj bi jo mladenič finančno izkoriščal. Zvezdnica naj bi mu namreč vsak teden namenila slabih sedem tisoč evrov žepnine, kar naj bi bil glavni vzrok za 'uspešno' ljubezensko zvezo. Govorice naj bi v dvome spravile tudi Jennifer samo, zato naj bi po poročanju ameriških medijev svojemu ljubimcu že prenehala dajati denar, da preveri, ali je z njo res samo zaradi tega. Čeprav je mlad, pa dvomimo, da je Casper neumen, zato je verjeti, da bo stisnil zobe in še naprej pridno dvoril svoji princeski, saj se zaveda, da je od tega odvisna njegova (predvsem finančna) prihodnost.

Posnela bosta resničnostni šov

Sicer pa Jennifer izredno dobro skrbi tudi za Casperjevo promocijo. Tako naj bi v naslednjih dneh začela snemati resničnostni šov, v katerem naj bi bilo v ospredju mladeničevo sestavljanje koreografij za njeno poletno svetovno turnejo. Javnost naj bi se tako seznanila z delom in talentom 25-letnega plesalca, prav tako pa naj bi šov pokazal, da se partnerja odlično razumeta – tako zasebno kot tudi poslovno. Na ta način naj bi 42-letna Jennifer želela utišati govorice, da jo Casper samo izkorišča in ji nikoli zares ne pokaže, da jo ima rad. Ker naj bi latinozvezdnca zaradi Casperja že ostala brez večine prijateljev, se bo verjetno na vse pretege trudila, da obdrži vsaj njega – pa naj si bo zaradi ljubezni ali denarja.

KOMENTARJI (13)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 413