Zadovoljna.si
Miss Universe

Trači

Zaradi glasovanja za miss bi se skoraj stepli

Z. T.
24. 08. 2012 08.00
2

Katera je lepša, svetlolaska ali temnolaska? Podporniki dveh lepotic, ki sta se potegovali za lento na lepotnem izboru, so si skočili v lase, potem ko je žirija razveljavila prvotno glasovanje in zahtevala novo. Poglejte, kakšno zmešnjavo so zakuhali.

Izbor za miss je včasih pravi družinski projekt in gorje tistemu, ki si drzne spodkopati dosežke njihovega dekleta. Tako je družinske člane 24-letne temnolaske Susanne Mussi razbesnela zahteva žirije, da se razveljavijo rezultati glasovanja za miss Ligurie za miss Italije. Njihova Susanna, sicer teniška inštruktorica, je namreč dobila naslov miss Ligurie, a ko je žirija podrobno pregledala glasovanje, je ugotovila, da je eden od žirantov nenavadno glasoval. Temnolaski je podelil največje število glasov, vsem ostalim kandidatkam pa najmanjše možno in ji s tem omogočil, da je osvojila naslov najlepše v regiji.

Sprememba jim ni bila všeč

Tako so se organizatorji, potem ko so se posvetovali s pravno službo lepotnega izbora, odločili, da se glasovanje ponovi. Glasovanje je potekalo med Mussijevo in svetlolaso Cecilio Anfossi, 18-letnico iz Sanrema. Novo glasovanje je obrnilo položaj in lento je dobila Cecilia. Susanna je tako ostala brez naslova, česar pa njeni sorodniki niso najbolje prenesli, najprej so verbalno napadli podpornike nove zmagovalke, nato so se jim tudi nevarno približali in besno krilili z rokami, česar zmagovalkini podporniki niso mirno gledali. A so posredovali organizatorji, ki so po vsej verjetnosti preprečili fizično obračunavanje.

KOMENTARJI (2)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 368