Zadovoljna.si
Victoria Beckham - 3

Moda

Zaradi mode ob apetit ... rezultat pa je tu!

zadovoljna.si
14. 08. 2014 08.01
10

Žena nekdanjega nogometaša, modna ikona in mama Victoria Beckham je odkrila novo čudežno dieto, ki jo bo popeljala do konfekcijske številke najbolj suhih manekenk.

Victoria je znova našla bizarno dieto, ki naj bi jo popeljala do famozne številke 'zero'.
Victoria je znova našla bizarno dieto, ki naj bi jo popeljala do famozne številke 'zero'.FOTO:
Razlog, da se je koščena Victoria odločila za novo dieto, je jasen. Zaradi velikih ambicij v modni industriji želi mama treh dečkov in ene deklice ostati v najboljši kondiciji. Oblačila, ki jih kreira, bi rada predstavila kar na svojem telesu, zaradi lepotnih idealov, ki jih ima zarisane v svoji glavi, pa se je poslužila nove bizarne diete.

Modna gurmanka, ki ji oblačila predstavljajo tako zaslužek kot tudi veliko ljubezen, je prepričana, da je manekenka lepa le ob konfekcijski številki, ki jo običajni ljudje ne premorejo. 'Zero' velikost je tista, ki si jo Victoria želi doseči v najkrajšem možnem času. K temu naj bi ji pomagala najnovejša dieta z izbranimi plodovi morskih sadežev in rdečim vinom.

Victoria Beckham
Victoria Beckham FOTO:

Vino je njena sladica

Vse, kar Posh lahko med dieto zaužije, je sveže ali sušeno izbrano sadje, žitarice in japonski surovi morski sadeži, imenovani sashimi. Dan začne z žitaricami in majhno količino svežega sadja. Ob tem zaužije veliko količino ustekleničene vode in strada vse do kosila. Japonsko specialiteto ji po posebnem receptu pripravi osebni kuhar, ob njej pa ne je nobenih dodatkov ali zelenjave. Obrok zaključi z majhno količino suhega sadja, za večerjo pa si privošči kozarček rdečega vina.

 

Ubijanje svojega telesa

Na ta način naj bi koščena Victoria že izgubila nekaj kilogramov, so potrdili njeni prijatelji, ki njenega početja ne podpirajo, vendar mu le tiho sledijo. Po mnenju mnogih zdravnikov naj bi nogometaševa žena ob takem početju lahko kmalu zbolela, saj je njeno telo vidno utrujeno. Odkar se je Posh začela ukvarjati z modnim oblikovanjem, so diete postale njen vsakdanjik, ki pa jo nekoč lahko stane tudi življenja. Njena odvisnost od hujšanja lahko tako hitro postane bitka z življenjem in smrtjo.

KOMENTARJI (10)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 493