Zadovoljna.si
Pod fotografijo je zapisal, da sta zaljubljena do ušes!

Trači

Zaradi te fotografije je besna kot ris!

Z.M.
25. 04. 2012 13.22
4

Rihanna, ki že vse od konca razmerja s pevcem Chrisom Brownom ni našla pravega moškega zase, ne more preboleti dejstva, da jo je glasbenik pozabil in se zaljubil v drugo dekle. Chris, ki je od januarja letos uradno v razmerju z vietnamsko manekenko Karrueche Tran, par pa se sicer intenzivno druži že zadnje leto, je Rihanno nedvomno že pozabil. V dokaz je na svojem Twitterju objavil fotografijo, na kateri strastno poljublja svojo izbranko. Njegova nekdanja je zaradi tega menda besna kot ris!

Pod fotografijo je zapisal, da sta zaljubljena do ušes!
Pod fotografijo je zapisal, da sta zaljubljena do ušes!FOTO: Twitter

Chris Brown se je po incidentu, v katerem je pred leti pretepel svoje tedanje dekle Rihanno, za nekaj časa umaknil iz oči javnosti, lani pa se je uspešno vrnil na glasbeno sceno, nanizal nekaj uspešnic in se, kot kaže, tudi na novo zaljubil. Osvojila ga je 23-letna manekenka Karrueche Tran, ki ji v ZDA napovedujejo svetlo manekensko prihodnost. Njuna ljubezen pa gre v nos Rihanni, ki Chrisa očitno še do danes, kljub temu da se je nasilno znesel nad njo, ni prebolela.

Preko svojega Twitter računa se je nedavno spravila na Karrueche in ji želela dopovedati, da bo Chris Brown vedno njen. Vmes je trdila tudi, da jo Chris še vedno obiskuje ter da redno skupaj preživljata vroče noči. Karrueche je na to odgovorila z objavo, v kateri je Rihanni zabrusila, da se bo borila za Chrisa ter da ga ne bo spustila iz rok le zaradi nekaj njegovih napačnih odločitev.

Bo Rihanna končno obupala?

Rihanna je bila s svojimi objavami na družbenih omrežjih že tako nasilna, da je med njo in Karrueche posegel kar Chris sam in pevki namignil, naj že enkrat odraste. Trenutno je skupaj s svojo manekenko na turneji po Avstraliji in sodeč po fotografijah, ki jih oba objavljata na svojih profilih, se imata več kot lepo. Včeraj je Chris objavil fotografijo, na kateri strastno poljublja svojo drago, spodaj pa je pripisal še: "Zaljubljena do ušes!" Rihanna nad tem prav gotovo ne bo navdušena, prepričani pa smo tudi, da bo hitro pripravila odgovor na fotografijo zaljubljenega para.

KOMENTARJI (4)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 368