Zadovoljna.si
Njena polsestra Nancy trdi, da jo je igralka pogosto zbadala zaradi njene teže.

Trači

Razkrila grozljivo resnico o svoji slavni sestri!

J.V.
21. 08. 2013 08.20
5

„Kadar prihajate iz družine zelo lepih ljudi, je to lahko zelo zastrašujoče,“ je odkrito priznala Nancy Mote, sestra slavne hollywoodske zvezdnice Julie Roberts. 37-letnica v nedavnem intervjuju prizna, da je bilo odraščanje s sestro, kot je Julia, vse prej kot lahko. Nancy se je več let borila z depresijo in slabo samopodobo, h kateri je menda veliko pripomogla tudi igralka, ki je imela večkrat zlobne komentarje na račun njene teže.

Njena polsestra Nancy trdi, da jo je igralka pogosto zbadala zaradi njene teže.
Njena polsestra Nancy trdi, da jo je igralka pogosto zbadala zaradi njene teže.FOTO: Reuters
V intervjuju za britanski mediji The Sun je polsestra igralke Julie Roberts odkrito spregovorila o tem, kako je bilo odraščati poleg zvezde filma Čedno dekle. V vseh letih se je prav zaradi tega naučila spopadanja z negativnimi kritikami in spoznala kakšna oseba je.

Zbadala jo je na račun njene teže

"Večino svojega življenja sem se obremenjevala s svojo težo,“ pravi 37-letna Nancy Mote in razkrije, da je bila njena največja teža 127 kilogramov. Zaradi tega se je počutila kot velika sramota za Julio. Potem ko je zapravila več kot 20 tisoč funtov za to, da so ji vstavili želodčni obroček, se je Nancy prepolovila in danes tehta le še 69 kilogramov. V intervjuju je priznala, da si je vedno želela iti po stopinjah svoje slavne sestre in postati igralka, a ji menda Julia pri tem nikoli ni želela pomagati, čeprav je delo pomočnice producenta v seriji Glee dobila prav zaradi igralkinega priporočila.

Želi si obnoviti njun odnos

Julia je bila lepa in priljubljena še preden se je pri 18 letih preselila v New York in se pričela ukvarjati z igro. Nancy trdi, da so jo zaradi Julijine slavne vloge prostitutke v filmu Čedno dekle pogosto zbadali, igralka pa jo je ves čas kritizirala zaradi njenih odvečnih kilogramov in ji govorila, da ji v Hollywoodu ne bo nikoli uspelo. Kljub vsemu Nancy upa, da ji bo uspelo obnoviti odnos z odtujeno polsestro, ki jo je povabila tudi na svojo poroko. Pravi, da sta ne glede na vse družina in da se imata radi.

Julia se poroke ne bo udeležila

Medtem pa je Julia že pred nekaj meseci dejala, da se sestrine poroke ne bo udeležila, ker si ne želi, da jo ta izkorišča. Zvezdnica je dejala, da se ji je Nancy zamerila, ko je medijem prodala fotografije njenih otrok. 45-letna igralka ima z možem Dannyjem Moderjem dvojčka Hazel in Phinnaeus ter sina Henryja.

Julia Roberts
Julia Roberts FOTO: A. Z.
  • 6
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

KOMENTARJI (5)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 471