Zadovoljna.si
Maggie Q na premieri

Trači

Želela je biti opažena!

U.S.
21. 03. 2014 11.06
7

Za ameriško igralko so se obračali številni, ko se je pojavila na rdeči preprogi v kratki črni obleki, pod katero ni nosila spodnjega perila. Maggie Q se je v kratkem času zelo hitro in dobro naučila, kako pritegniti pozornost, kjerkoli se pač pojavi.

Maggie Q na premieri
Maggie Q na premieriFOTO: Profimedia

Čeprav sama ni glavna zvezda filma Divergent, v njem poleg Maggie Q nastopajo še Ashley Judd, Shailene Woodley in Kate Winslet, se je prav o Maggie Q e dolgo po tem, ko je bila premiera že končana veliko govorilo.

Vsi zbrani ob rdeči preprogi v Los Angelesu so namreč ostali odprtih ust, ko je nanjo stopila Maggie v ozki in kratki črni obleki, ki ni veliko prostora puščala moški domišljiji. Široke reže, ki jih je imela obleka pri strani, so razkrile veliko gole kože, med drugim pa tudi to, da pod obleko kot številne slavne zvezdnice v preteklosti ni nosila spodnjih hlačk.

No, pravzaprav ne moremo soditi, ali je imela na sebi kakšno inovativno rešitev, ki vseeno ščiti ženske intimne predele, dejstvo je samo, da klasičnih spodnjih hlačk ali tangic ni bilo na spregled.
 

KOMENTARJI (7)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 493