Zadovoljna.si
Ozke hlače še toliko bolj poudarijo Mirandino zelo vitko postavo.

Trači

Kaj se dogaja z njeno postavo?

Z. T.
27. 11. 2012 08.48
9

Vitka zvezdnica mora imeti lepo postavo zaradi dela, ki ga opravlja, a številni so prepričani, da že nekaj časa pretirava v prizadevanjih, da bi bila njena postava čim bolj suhljata. Sama zagotavlja, da se zelo zdravo prehranjuje, a nekateri ji ne verjamejo.

Ozke hlače še toliko bolj poudarijo Mirandino zelo vitko postavo.
Ozke hlače še toliko bolj poudarijo Mirandino zelo vitko postavo.FOTO: Profimedia
Miranda prisega na zdrav način življenja.
Miranda prisega na zdrav način življenja. FOTO: Profimedia
Razumljivo je, da ima Miranda Kerr zelo vitko postavo, saj so takšne zahteve njenega posla. Nedavno je tako avstralska manekenka spet blestela na modni reviji prestižne znamke spodnjega perila. 29-letnica zagotavlja, da je njena postava le plod zdrave prehrane in veliko gibanja, a vse glasnejše so opazke, da je Miranda pravzaprav preveč suha. Paparaci jo večkrat ujamejo na sprehodu s sinčkom Flynnom in zlobni jeziki so že komentirali, da so njena stegna tanjša od sinovih.

Veliko vode in zdrave hrane

''Pijem toplo vodo z limono vsako jutro, potem pa čez dan spijem velike količine kakovostne vode,'' je manekenka zaupala medijem ter dejala, da ji je njena družina že v mladih letih vcepila ljubezen do zdravega načina življenja. ''Hrana je moja prijateljica in doslednost je ključna. Prepričana sem, da je zmernost najboljša.'' Po porodu Miranda ni občutila pritiska, da bi shujšala. ''Bistven je bil moj sin in dojenje,'' je povedala.

Zlobni jezilki komentirajo, da ima njen sin močnejša stegna.
Zlobni jezilki komentirajo, da ima njen sin močnejša stegna.FOTO: Profimedia

KOMENTARJI (9)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 404