Zadovoljna.si
Privlačna Sabina se ne bo razkrila celotni Sloveniji.

Trači

Bi se žena žiranta X Faktorja slekla?

Z.M.
16. 04. 2012 09.05
17

Ena naših najbolj priznanih opernih pevk Sabina Cvilak ni le izvrstna glasbenica, temveč tudi privlačna dama. Atribute žene Damjana Damjanoviča, žiranta slovenskega šova X Factorja, so opazili tudi ustvarjalci licenčne moške revije in Sabino povabili na slikanje, kjer bi pozirala skorajda gola. Glasbenica je povabilo zavrnila, saj pravi, da tovrstne pozornosti preprosto ne potrebuje. Njen mož je bil njene odločitve zagotovo vesel, moški ljubitelji glasbe in lepih deklet pa verjetno malce manj.

Privlačna Sabina se ne bo razkrila celotni Sloveniji.
Privlačna Sabina se ne bo razkrila celotni Sloveniji.FOTO: Facebook

Operna pevka Sabina Cvilak je osvojila številne mednarodne nagrade in nastopala na velikih svetovnih odrih, poleg glasbenega talenta pa je težko spregledati tudi dejstvo, da je 34-letna Mariborčanka tudi izjemno privlačna. Slednje so opazili tudi ustvarjalci moške revije, ki so sopranistko povabili k poziranju. Svetlolasa glasbenica, ki je poročena z direktorjem Slovenske filharmonije Damjanom Damjanovičem, ki je eden od žirantov v priljubljenem resničnostnem šovu X Factor, je povabilo menda zavrnila, saj tovrstne pozornosti preprosto ne potrebuje.

Damjan je bil zagotovo srečen, ko je njegova žena zavrnila ponudbo za golo fotografiranje.
Damjan je bil zagotovo srečen, ko je njegova žena zavrnila ponudbo za golo fotografiranje.FOTO: Aljoša Kravanja

Posveča se karieri

Pevka se posveča svojemu delu, ki jo je pred leti popeljalo tudi na znameniti oder washingtonske opere, kjer je požela bučne ovacije. V svoji karieri je zapela z največjimi opernimi pevci, vključno s Placidom Domigom in Andreo Bocellijem, medijska izpostavljenost pa je nikoli ni pretirano zanimala. Čeprav je njen mož del šova, ki ga spremlja celotna Slovenija, se zaradi tega žarometom ne namerava nič bolj izpostavljati.

KOMENTARJI (17)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 368