Zadovoljna.si
Piknik pod klobuki - 42

Trači

Zgroženi in šokirani Jan Plestenjak kritizira državo!

J.V.
24. 10. 2013 16.06
83

Priljubljeni pevec Jan Plestenjak je bil zgrožen, ko je izvedel, da vlada obravnava predlog, po kateri bi morali gasilci od sedaj naprej plačevati davek za gasilske domove. „Sploh ne morem verjeti, da je to res?!“ je na svoje družabno omrežje Facebook zapisal pevec, ki je bil šokiran nad odločitvo našega vodstva države. Seveda ni edini in komentarji pod njegovo objavo so se kar vrstili - eden za drugim.

Piknik pod klobuki - 42
Piknik pod klobuki - 42FOTO: Miro Majcen

Odločitve, ki jih zadnje čase sprejemajo vodilni v naši državi, so šokirale tudi pevca Jana Plestenjaka, ki ga je davek na gasilske domove tako razjezil, da se je o vroči temi razpisal tudi na svojem družabnem omrežju Facebook. „Ne morem verjeti, da bodo gasilci morali plačevati davek za gasilske domove...ljudje, ki vsem nam požrtvovalno pomagajo, ko smo v stiski!!! Prostovoljno se izpostavljajo nevarnostim v najhujših razmerah za vse nas!!! Se pravi, je država rekla: 'Plačaj, če hočeš pomagati.' Sploh ne morem verjeti, da je to res...morda sem narobe razumel? Vsa moja podpora dobrim ljudem v gasilskih društvih!“

Glasni so tisti, ki so prisesani na državno dudo ...

To pa ni prvič, da je Jan svoje mnenje o kočljivih temah, ki pretresajo Slovenijo delil z javnostjo. Nedolgo nazaj se je pevec obregnil ob tiste, ki vodijo državo. „Rad bi vedel, kdo so tisti, ki vodijo in koordinirajo upore in kaj so do zdaj v življenju naredili. Moram reči, da me moti, ko vidim, da so zelo glasni ljudje, ki so bili vso kariero prisesani na državno dudo. Zdaj ko se ta žila oži, je pa panika."

KOMENTARJI (83)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 493