Zadovoljna.si
Savina v prvo vrsto postavlja dobro počutje.

Trači

Zmotil ga je Savinin celulit!

N.J.
09. 10. 2013 11.34
134

Po koncu ponedeljkove oddaje Gostilna išče šefa se je v hiši tekmovalcev razvnela debata o voditeljici Lili Žagar in komentatorki Savini Atai. Žiga se je obregnil ob Savinin domnevni celulit, ki ga je očitno precej bodel v oči. "Glede na to, da predava o zdravi prehrani, bi lahko imela manj celulita. Kako bi bilo, če bi bil osebni trener debel," je bil kritičen tekmovalec. Savina pa tudi ob takšnih 'zlobnih' komentarjih ostaja pozitivna.

Savina se s komentarjem ne obremenjuje.
Savina se s komentarjem ne obremenjuje.FOTO: Aljoša Kravanja
"Moški baje nimajo celulita, ker je grd," se je najprej pošalila vedno nasmejana in pozitivno naravnana Savina Atai, nato pa komentirala Žigove besede: "Mislim, da ima vsaka ženska, ki ima obline in ki ima večje prsi, tudi malo celulita in to zame ni noben kriminal. Moram pa povedati, da sem zelo ponosna na svojo postavo. Vadim jogo, ker sem imela res hudo nesrečo, po kateri so mi hoteli odrezati nogo ... bolj pomembno se mi zdi to, da lahko hodim, kot da pa da nimam nobene grudice. Sem ponosna nase in na sebi ne opazujem celulita. Če pa imam kakšno pikico, jo z veseljem pokažem." Kot pravi, se po njenih izkušnjah šibki moški bojijo močnih žensk. Pozna veliko deklet, ki bi se jim, če bi se kdo obregnil ob njihov videz, sesul svet. "Meni ni prišel do živega, je pa prav, da ve, da se tega ne sme početi."

Žiga se je obregnil ob Savinine noge ...
Žiga se je obregnil ob Savinine noge ... FOTO: Aljoša Kravanja
V vsakem vidi nekaj pozitivnega

"Škoda, da se med seboj kritiziramo, namesto da bi se pohvalili … ni poanta v kritiziranju. Ves čas se izboljšujemo, učimo," je prepričana Savina, ki je presenečena, da je to izjavil ravno Žiga. "Žiga je pedanten, natančen … jaz sem se zavzela za njegov trebuh, on se je pač obregnil ob moje noge. Jaz sem pač taka, da vedno iščem pozitivne stvari, ampak mu ne zamerim," je pojasnila. "Ponosna sem na svoje noge, pa tudi na veliko brazgotino, za katero pravim, da je moj tatu."

Savina je še dodala, da se je Žiga zaradi vseh izjav, ki so med ponedeljkovim snemanjem oddaje letele nanj, očitno počutil malce ogroženega. "Nobenemu se še ni dvignila samozavest s tem, da je poniževal drugega. Tak tip moškega dviga sebe s poniževanjem žensk, ampak moram priznati, da mi ni pokvaril počutja, ampak me je nasmejal. Vem, da mi joga pomaga. Topi mi tudi celulit, ampak jo izvajam zaradi povsem drugih stvari. Še naprej bom hodila tudi na limfno drenažo, ampak ne zaradi Žige," je še dodala postavna, ki v svojem življenju velik pomen daje dobremu počutju.

Ne bosta še zibala

Šušlja se tudi, da Savina in njen srčni izbranec Giorgos Parasiris načrtujeta otroka. "Ne, ne načrtujeva, o tem me pa sprašujejo," pravi. "Giorgos si otroka želi tako kot jaz, načrtujeva pa zaenkrat ne. Ravnokar se je vrnil v Grčijo, ker je dobil že osmega nečaka ... ja, njihova družina je velika," je povedala. "Sva se zmenila, da bova še malo počakala. Če si nekaj želiš in to za nekaj časa prestaviš, to še ne pomeni, da pričakovanje ni sladko,«" je prepričana. "Zaenkrat še ni pravi čas, tempo je prehud za dojenčka. Itak pa imava njegovih 8 nečakov, tako da nama otroških krikov ne manjka. Veliko se slišimo po skypeu in se jim vedno z veseljem oglasim!

Spremljaj šov tudi ti!

Rockabilly šef in strog mentor Bine Volčič tudi v letošnji sezoni ostaja glavna avtoriteta šova. Za 12 tekmovalcev je pripravil veliko izzivov, čaka pa jih tudi še kar nekaj dela, da bodo tekmovalci še pred uradnim odprtjem Gostilne ustrezno pripravljeni. Kako se bodo odrezali, komu bodo najprej popustili živci, kdo bo našel svoje zaveznike in kdo bo glavni izobčenec pa spremljaj na vsak dan ob 20.uri na POP TV ali na VOYO, kjer je možen vpogled v slavno hišo in kuhinjo 24 ur na dan.

Savina v prvo vrsto postavlja dobro počutje.
Savina v prvo vrsto postavlja dobro počutje.FOTO: Facebook

KOMENTARJI (134)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 493