Zadovoljna.si
Natalija ne more verjeti kako hitro je minilo zadnjih 5 let....

Trači

Znan slovenski par ni želel delati drame...

J.V.
13. 09. 2013 08.04
32

Priljubljena pevka Natalija Verboten in njen mož Dejan Bojić sta pred kratkim praznovala peto obletnico poroke in čeprav ponavadi ne dalata drame iz praznovanj, sta tokrat našla nekaj časa tudi zase in primerno proslavila jubilej. V tem obdobju se jima je zgodilo veliko lepih stvari, največja sreča pa je bila, ko je pred tremi leti na svet prijokal njun sin Max. Obletnice in podobna praznovanja pa niso edini dnevi v letu, ko si izkažeta pozornost, Natalija pravi, da jo mož s kakšnim šopkom večkrat preseneti tudi med letom!

Natalija ne more verjeti kako hitro je minilo zadnjih 5 let....
Natalija ne more verjeti kako hitro je minilo zadnjih 5 let....FOTO: Miro Majcen
Težko je verjeti, da je od velikega poročnega dne, ko sta se konec avgusta leta 2008 do oltarja sprehodila pevka Natalija Verboten in Dejan Bojič, minilo že pet let. "Kdo bi lahko rekel, da čas tako hitro mine,“ pravi pevka, ki je v Dejanovem objemu sicer srečna že sedem let. "V tem obdobju se je zgodilo marsikaj, ampak najlepše je bilo zagotovo to, ko se nama je po težkih preizkušnjah pred skoraj tremi leti uresničila velika življenjska želja in sva dobila otroka.“

Natalija Verboten - 2
Natalija Verboten - 2 FOTO: osebni arhiv

Nista hotela delati drame

Nekateri pari praznovanju obletnic posvečajo veliko pozornosti, v Hollywoodu je zelo priljubljeno tudi obnavljanje poročnih zaobljub, o čemer pa Natalija in Dejan ne razmišljata. "Midva ne delava drame iz praznovanj, všeč so nama male pozornosti,“ nam je razkrila pevka in dodala: "Sicer je pa za vsakodnevno skupno življenje, ki partnerjema sproti prinaša izzive, najbolj pomembno, da poročne zaobljube dejansko živiš, ne samo, da se zaobljubiš. Ta del je še najlažji!“ Ker ima Dejan na dan obletnice tudi rojstni dan, sta ga z Maxom zjutraj presenetila s torto, ki sta jo prejšnji dan skupaj spekla, Dejan pa je svojo drago kasneje presenetil s šopkom rož.

Razkrila recept za uspešen zakon

Natalija je prepričana, da skrivnost za uspešen in dolgotrajen zakon tiči v razumevanju in spoštovanju. "Odkar sem žena in mama, še toliko bolj cenim in spoštujem partnerje, ki jim z veliko mero ljubezni, spoštovanja, razumevanja, prilagajanja uspe dolga leta ohranjevati srečen zakon in družinsko življenje.“ Zakonca, ki prisegata na male pozornosti, si tudi med letom večkrat izkažeta naklonjenost in vzameta čas zase. "Saj veste, da je rožo potrebno vsak dan sproti negovati in zalivati, da se ne posuši," je za konec še povedala Natalija.

 

KOMENTARJI (32)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 493