Zadovoljna.si
Brigita Šuler omamljena

Trači

Znana Slovenka omamljena obležala sredi kluba!

U.S.
2013-05-22 08:37
64

V enem izmed kranjskih klubov je bilo pred kratkim precej pestro. Brigita Šuler je tam snemala videospot za svojo novo uspešnico, prirejeno zimzeleno melodijo Najlepše pesmi. Vse lepo in prav, če ne bi med samim snemanjem lepa igralka omamljena obležala kar na klopi sredi kluba. Toda brez skrbi, vse skupaj je bil le del scenarija, v katerega se je Brigita popolnoma vživela in ga odigrala, kot so od nje pričakovali.

V omenjenem videospotu, ki ga je mična Brigita Šuler posnela z DJ Marnixom, priljubljena slovenska pevka omamljena obleži na klopi sredi kluba, kamor se je prišla zabavat, ker ji je glasbenik pred tem v pijačo stresel mamilo. "Ob predpostavki, da besedilo pesmi So najlepše pesmi že napisane v prenesenem pomenu govori o krizi vrednot v naši družbi, scenarij videospota govori ravno o tem. Pesem je bila napisana že pred tridesetimi leti, ko je prav tako prišlo do preloma in dojemanja vrednot. Kar je bilo nekoč dobro in zanimivo, je zdaj pusto in nepomembno. V današnjem kriznem času se podobno srečujemo s popolnoma novo obliko vrednotenja, saj smo kot družba naveličani vsega lepega, dobrega in pozitivnega. Kriminalno dogajanje v diskoteki je ena od posledic današnje krize vrednot, saj DJ Marnix v zgodbi videospota človeku najljubšo vrednoto 'biti ljubljen' zaničuje do te mere, da si s pomočjo droge ljubezen preprosto prilasti," nam je zaupala Brigita, ki je vesela, da sama nikoli ni bila tarča tovrstne zlorabe. "K sreči se meni kaj takega nikoli ni zgodilo. Imam pa prijateljico, ki je ne želim imenovati, in se ji je zgodilo prav to, kar pripoveduje najina zgodba."

Na "zlorabe" želi javno opozoriti

Čeprav tovrstne zlorabe po njenem mnenju v Sloveniji še niso tako pogoste, se glasbenici zdi predvsem pomembno, da se tudi o tem jasno in glasno spregovori. "Prepričana sem, da se je takšnih problemov nujno potrebno zavedati, o njih spregovoriti in na ta način mlada dekleta preventivno ozaveščati."

Priznala, da je kadila travo

Njena izkušnja z opojnimi substancami se je končala pri marihuani, ki jo je kot neizmerno radovedna najstnica tudi sama poskusila. "Kakšne druge droge nisem želela niti poskusiti, saj sem se že takrat zavedala morebitnih posledic. Odločno sem proti vsem opojnim substancam, ki lahko vodijo v odvisnost in ti ovirajo proces razmišljanja in zdravega ustvarjanja, razen če gre za medicinske razloge. Rada bi sporočila, da je zatekanje k drogam kratkotrajno in neuspešno reševanje težav. Še preden se vprašamo, ali smo težavo rešili, smo dobili novo in hujšo težavo, to je odvisnost. Lepo bi bilo, če bi se vsi, predvsem pa mladi, zavedali, da za dobro zabavo in sprostitev ne potrebujejo prav nobenih opojnih substanc," nam je zaupala Brigita, ki meni, da je tudi alkohol nadvse škodljiv. "To, da je sestavni del jedilnika, je povsem sprejemljivo. Sicer pa se z alkoholom ne opijam, prav tako mu ne nasprotujem do te mere, da bi želela okolici preprečiti zdravo mero zabave. Alkohola pa nikoli ne uživam, kadar sem tudi sama udeleženka v prometu ali medtem ko delam oziroma nastopam." 

Pridružite se nam na Facebooku, to lahko storite s klikom na

KOMENTARJI (64)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV

Piškotki

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti. S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave. Posamezne namene pa lahko izbiraš in urejaš s klikom na »Nastavitve piškotkov«. Več o piškotkih lahko prebereš tukaj.

Omogoči uporabo piškotkov za ogled video vsebin, za boljše delovanje in napredno oglaševanje in si ob pregledu vsebin zagotovi optimalno uporabniško izkušnjo. S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave. Posamezne namene pa lahko izbiraš in urejaš s klikom na »Nastavitve piškotkov«. Več o piškotkih lahko prebereš tukaj.


ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 152