Zadovoljna.si
Stančka Šukalo pri zobozdravniku - 1

Trači

Znana Slovenka si jih je dala popraviti!

J.V./U.S.
2013-06-06 13:23
9

Nekdanja manekenka in voditeljica Stančka Šukalo je pred kratkim končno naredila korak, o katerem je razmišljala dolgo časa. Obiskala je priznanega zobozdravnika, ki je poskrbel, da bo njen nasmeh od sedaj naprej še lepši. Kljub strahu pred bolečino je zbrala pogum in pustila, da ji je ta izruval nekaj sprednjih zob, sedaj pa že čaka, da dobi nove. Prepričana je, da bo imela s korekcijo veliko lepši in bolj naraven nasmeh, za poletje pa ima v načrtu še en lepotni poseg!

Stančka Šukalo je ena izmed tistih, ki verjamejo, da zdrav nasmeh pove veliko o človeku. Tako se je tudi sama pred kratkim odločila, da obišče zobozdravnika in si privošči lepotno spremembo. Z zobmi ni bila nesrečna, ni pa bila popolnoma zadovoljna, saj je vedela, da je njen nasmeh lahko videti še lepše. "Dolgo sem razmišljala o tem, da potrebujem dobro zdravljenje in istočasno odlično estetiko nasmeha. Zato sem tudi dalj časa zbirala ustrezne informacije, brala o izkušnjah z estetskimi zobozdravniki na spletu in povprašala med prijateljicami in znankami za podobne izkušnje,“ pravi Stančka.

Premagala je strah pred bolečino

"O estetskem zobozdravniku, ki sem ga izbrala, sem slišala res same lepe besede in tako sem k njemu najprej odšla na posvet. Že med samim pregledom mi je nudil izčrpne informacije, poslušal je moje predloge in z njegovimi sposobnostmi zdaj že delava terapijo.“ Del posega, ki se ga je najbolj bala, torej ruvanje, je sedaj že za njo in Stančka pravi, da ni bilo tako hudo, kot jo je sprva skrbelo. "Seveda sem imela strah pred bolečino, pred brušenjem, pred injekcijami. A lahko rečem, da me ni nič bolelo, kljub temu, da je bila moja terapija zahtevna. Že sama protibolečinska injekcija je bila neboleča. Skratka, strah je popuščal, tako da sem bila na stolu mirna in sproščena, saj vse poteka brez bolečin ali psihičnega napora.“

"Telo se z leti in obdobji spreminja'

Sicer pa je Stančka ravno pred nekaj dnevi praznovala svoj rojstni dan in pravi, da se leta poznajo tudi na njenem telesu. “Telo se z leti in obdobji spreminja. Zase lepo skrbim. Živim zdravo, poskušam biti uglašena z naravo, se gibam in dam veliko na svojo vitalno zunanjost in notranjost ter seveda na zunanjo podobo. Svoj videz moramo spoštovati, saj nas ohranja bolj pozitivne in v boljšem psihofizičnem zdravju. Zato poskušam sama narediti kar se le da in to po naravni poti,“ nam je zaupala nekdanja manekenka.

Načrtuje še en lepotni poseg

O uporabi vedno bolj priljubljenega botoksa za zdaj še ne razmišlja in upa, da bo tako ostalo še nekaj časa. "Sem človek, ki pozdravlja različne poglede in jih spoštujem. Botoks je za tiste, ki ga potrebujejo, si ga lahko privoščijo in ker želijo biti videti mlajši, lepši in privlačnejši. Sama ga ne potrebujem in ga zato ne bi koristila. Poznam nekaj ljudi, ki so mi povedali, da ga koristijo in so res videti boljše, odlično.“ Sicer pa lepotnim posegom ne nasprotuje in meni, da je življenje kratko in če nekomu estetski poseg lahko spremeni življenje na bolje, zakaj ga potem ta ne bi izkoristil.

Pridružite se nam na Facebooku, to lahko storite s klikom na

Piškotki

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti. S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave. Posamezne namene pa lahko izbiraš in urejaš s klikom na »Nastavitve piškotkov«. Več o piškotkih lahko prebereš tukaj.

Omogoči uporabo piškotkov za ogled video vsebin, za boljše delovanje in napredno oglaševanje in si ob pregledu vsebin zagotovi optimalno uporabniško izkušnjo. S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave. Posamezne namene pa lahko izbiraš in urejaš s klikom na »Nastavitve piškotkov«. Več o piškotkih lahko prebereš tukaj.


ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 152