Zadovoljna.si
Jože in Nataša sta se poročila po dveh letih.

Trači

Kontrec po devetih otrocih, ki jih ima s petimi ženskami, še tretjič pred oltar!

J.V.
24. 07. 2013 08.09
82

Jože Kontrec, pevec skupine Langa, ima za seboj že dva propadla zakona, a očitno verjame v pregovor, da gre v tretje rado. Jože se je namreč pretekli mesec že tretjič sprehodil do oltarja, večno zvestobo pa tokrat obljubil Ukrajinki Nataši, ki jo je spoznal v Ljubljani. To je bila za pevca že druga poroka v zadnjih treh letih, saj se je leta 2010 poročil z operno pevko Dado Kladnik, njun zakon pa je trajal le dobro leto. Je sedaj končno spoznal tisto pravo?

Jože in Nataša sta se poročila po dveh letih.
Jože in Nataša sta se poročila po dveh letih.FOTO: osebni arhiv
Priljubljeni pevec Jože Kontrec je meseca junija že tretjič skočil v zakon. Njegova izbranka je 38-letna Nataša iz Ukrajine, s katero sta se pred dvema letoma spoznala v Ljubljani in se hitro po tem zaljubila. "Spoznala sva se, ko smo igrali z Magnificom,“ nam je razkril Jože in dodal, da skupaj živita že dva leti. Kljub temu da njegova žena prihaja iz Ukrajine, se brez večjih težav sporazumevata. "Slovensko govori precej dobro,“ je pohvalil svojo drago karizmatični pevec.

Jože Kontrec tretjič pred oltar - 1
Jože Kontrec tretjič pred oltar - 1 FOTO: osebni arhiv
Poroka je trajala do jutra

Poročna ceremonija se je odvijala v Ormožu, za dobro voljo svatov pa je poskrbela hrvaška skupina. "Poroka je uspela in zabava je trajala vse do 6. ure zjutraj,“ nam je zaupal pevec in razkril, da sta mladoporočenca medene tedne preživela ob Črnem morju v Ukrajini.

Ločila sta se po dobrem letu

To je za Jožeta že tretji zakon, saj je bil v preteklosti že poročen z Valerijo in operno pevko Dado Kladnik. Njuna ločitev je udarila kot strela z jasnega in po komaj dobrem letu skupaj sta se ločila. Razlog so bila različna prepričanja in način življenja, zaradi česar je Dada zapustila Kontrečevo kmetijo pri Beltincih, temu pa je sledila ločitev.

Devet otrok s petimi ženskami

Čeprav Jože in Dada nista imela otrok, pa jih ima pevec iz preteklih zvez in s petimi različnimi ženskami kar devet. Tudi Nataša ima že dva otroka, sina in hčerko, in lahko bi rekli, da jih imata skupaj že za nogometno moštvo. "Otroci so poroko dobro sprejeli,“ pravi Jože, ki je morda sedaj končno le spoznal tisto pravo. Ali se bo njegovi družini v prihodnje pridružil še kakšen, bomo videli. Mogoče pa ga kmalu znova razveseli dojenčkov jok.

To je za pevca skupine Langa že tretji zakon.
To je za pevca skupine Langa že tretji zakon.FOTO: osebni arhiv

KOMENTARJI (82)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 413