Zadovoljna.si
Nicole Kidman in Keith Urban

Trači

Znani pevec ujet v škandal s posilstvom!

J.V.
14. 08. 2014 07.55
18

Country pevec Keith Urban se je po številnih govoricah, da v njegovem zakonu z Nicole Kidman močno škriplje, znašel sredi novega škandala. Na njegovem koncertu v Bostonu naj bi namreč 17-letno dekle postalo žrtev posilstva. Avstralski zvezdnik se je o tragičnem dogodku razpisal tudi na svoji spletni strani, in priznal, da je bil nad incidentom zgrožen.

Pevec je bil nad tragičnim dogodkom zgrožen.
Pevec je bil nad tragičnim dogodkom zgrožen.FOTO: Reuters

Keith Urban se je nehote znašel v središču škandala, ki zadnje čase polni naslovnice ameriških medijev. Na njegovem nedavnem koncertu, ki se je zgodil v Bostonu, je namreč 18-letni fant posilil mladoletno dekle.

In medtem ko so nekateri incident, ki se je zgodil na travi pred stadionom, celo snemali, se mnogi sploh niso zavedali, kaj se dogaja. To pa ni bil edini izgred na koncertu, kar 20 so jih namreč prepeljali na bližnjo urgenco zaradi zastrupitve z alkoholom, 50 pa je jih je pridržala policija.

Avstralski pevec je bil nad dogajanjem popolnoma zgrožen in je v uradni izjavi medijem dejal, da so takšni incidenti v popolnem nasprotju z vzdušjem na njegovih koncertih. 18-letnik, ki so ga obtožili posilstva, se je na sodišču zagovarjal kot nedolžen in trdil, da je bil želja obojestranska.
 

KOMENTARJI (18)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 493