Zadovoljna.si
Še vedno zaljubljena do ušes.

Trači

Ganljiv čustveni izliv slovenskega poslovneža!

J.V.
23. 10. 2013 12.46
25

Slovenski poslovnež Erazem B. Pintar je včeraj že drugič postal očka. Na svet je prijokal mali Bor Benjamin, ki je s svojim prihodom nadvsem razveselil mamico Tejo in očka Erazma. Novopečeni očka je ob tej priložnosti na svoje družabno omrežje Facebook zapisal nekaj nadvse ganljivih misli. V čustvenem izlivu se je zahvalil mamici svojih dveh otrok in javno priznal, kako zelo hvaležen je, da jo je našel, pa čeprav jo je iskal četrt stoletja.

Njuna družina se je povečala za še enega člana, na svet je prijokal Bor Benjamin.
Njuna družina se je povečala za še enega člana, na svet je prijokal Bor Benjamin.FOTO: Tanja Ristič
„Princesa moja zlata, hvala ker si mi včeraj povila že drugega lepega in zdravega sina, Bora Benjamina. Nor sem nate, neskončno rad te imam in zaljubljen sem do ušes. Ni čudno, da sem te iskal četrt stoletja. Poljubi Bora, se vidimo spet popoldan, ko vaju pridem pogledat,“ je v svoji čustveni objavi na Facebooku zapisal poslovnež Erazem B. Pintar, za naš portal pa razkril, kako je Tejin porod potekal in kako je mlajšega bratca sprejel Lev.

Še vedno zaljubljena do ušes.
Še vedno zaljubljena do ušes. FOTO: Tanja Ristič

Kako je dan poroda izgledal, je bila kakšna drama?

Vse je bilo ok, vse po načrtu, Teja je najbolj skulirana punca, kar jih poznam. Jaz sem svoj nemir uspešno prikrival :)

Je bil porod naporen, kako se mamica in sinček počutita?

Teja je, kot prvič, rodila s carskim rezom, tokrat z lokalno anastezijo. Da se carski rez imenuje carski, ni naključje! O tem sem pisal v kolumnah.

Kako sta se odločila za ime Bor Benjamin, sta imela tudi kakšne druge izbrane?

Meni je bil všeč Bor, njej Benjamin kot drugo ime, potem sva se pač nekako uskladila. Menim, da je lepo ime.

Si rojstvo že proslavil?

Malo že, malo ga še bom. Kakšne velike zabave z rekami alkohola in vsemi mogočimi bendi tokrat ne načrtujem. Je napačen letni čas pa tudi drugih obveznosti imam ta hip preveč. Tudi sicer menim, da je prirejanje razsipnih zabav v času, ko se podjetniki vsak dan borimo, da bi obdržali delovna mesta in pridne ljudi, neprimerno. Verjamem, da ti časi ponovno pridejo. Za vse nas. Borovo rojstvo bomo tokrat zapili v manjši, intimnejši družbi. Prepričan sem, da bo tudi prijelo!

Kakšna je bila Levova reakcija, ko je prvič videl bratca?

Lev bo bratca videl najverjetneje šele v soboto, s Tejo sva pripravila par fint. Darilo, ki mu ga bo prinesel dojenček itd. Verjamem, da bo Lev lepo sprejel dojenčka. Seveda bo pa potrebno malo paziti, saj je vsak otrok ljubosumen, ko dobi bratca ali sestrico. Teja pravi, da še dobro, da je tako nor name, ker mu bo tako lažje, ker se bo morala ona na začetku veliko posvečati Boru.
 

KOMENTARJI (25)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 493