Zadovoljna.si
Catherine Zeta-Jones in Michael Douglas

Trači

Se bo zaradi tega spet psihično zlomila?!

J.V.
01. 12. 2014 13.06
7

Catherine Zeta-Jones in Michael Douglas sta se lani za las izognila ločitvi, sedaj pa so se težave v njunem 14 let dolgem zakonu očitno znova pojavile. Ameriški mediji poročajo, da naj bi igralca osvojila mlajša igralka, in slavni par naj bi zahvalni dan preživel ločeno. Se končuje še en hollywoodski zakon?

Michael Douglas in Catherine Zeta-Jones - 2
Michael Douglas in Catherine Zeta-Jones - 2 FOTO: Reuters

Letošnje leto je bilo precej burno, kar se tiče ločitev in razhodov številnih hollywoodskih parov, in postavlja se vprašanje, ali se bo to zaključilo tudi z ločitvijo Michaela Douglasa in Catherine Zeta-Jones. Nobena skrivnost ni, da je njun odnos že nekaj časa na majavih tleh, in le vprašanje časa je bilo, kdaj se bodo problemi znova pojavili.

Spomnimo, slavni par si je lansko leto vzel pavzo in nekaj časa živel ločeno, a sta se nato odločila, da dasta svojemu zakonu še eno priložnost. Po mirnih zadnjih mesecih pa ameriški mediji te dni poročajo, da je slavni par znova tik pred ločitvijo. Douglasu naj bi glavo zmešala mlajša soigralka Evangeline Lilly, ki se je mnogi spomnijo iz serije Lost.

Catherine naj bi bila besna, kot poročajo viri, pa naj bi zakonca že prodala njuno večmilijonsko stanovanje v New Yorku. Mnogi so prepričani, da gre za priprave na ločitev in da se bosta pred njo počasi znebila vseh nepremičnin, ki jih imata v skupni lasti.

KOMENTARJI (7)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 493