Zadovoljna.si
Mala Rihanna

Trači

Zrasla je v pravo mačko! Uganete, kdo je to?

Z.N.
20. 07. 2012 08.50
9

Danes je slavna, bogata in redno polni naslovnice rumenih medijev. Zdaj 24-letni zvezdnici mama, sicer profesionalna vizažistka, ni dovolila uporabljati nikakršnih ličil, v šoli je oboževala matematiko in kemijo, če ne bi opravljala tega dela, ki ga opravlja sedaj, pa bi bila psihologinja. Že veste, kdo je prikupno dekle?

Mala Rihanna
Mala RihannaFOTO: Twitter

Simpatično dekle z velikimi prikupnimi očmi ni nihče drug kot pevka Rihanna, ki danes s svojimi nastopi navdušuje množice. Pop diva je fotografijo objavila na svojem Twitterju, kjer je zelo aktivna in svoje oboževalce redno obvešča o vsem, kar počne. Na fotografiji naj bi bila Rihanna stara komaj dve leti.

Redno polni strani rumenih medijev

Rihanna sicer prihaja z Barbadosa, s petjem pa se je začela ukvarjati že v otroštvu. Pri komaj 14 letih je z nekaj sošolkami in prijateljicami že oblikovala sojo prvo glasbeno skupino, leto pozneje pa že spoznala svetovno priznanega glasbenega producenta, ki je med drugim odkril talentirano Christino Aguilero, Evana Rogersa. Zapustila je domači Barbados in začela delati pod okriljem Jay-Z-ja, od tedaj pa uživa svetovno slavo. Rihanna se v medijih veliko pojavlja zaradi precej razuzdanega načina življenja, posebno pozornost pa so ji mediji namenili tudi, ko jo je nekdanji partner Chris Brown grdo pretepel.

KOMENTARJI (9)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 368