Zadovoljna.si
Jennifer Grey

Trači

Zvezdnica filma Dirty dancing je danes videti takole ...

J.V.
22. 08. 2013 09.59
12

Hollywoodska igralka Jennifer Gray je zaslovela z vlogo Baby v najbolj priljubljenem plesnem filmu vseh časov Umazani ples (Dirty Dancing). Vloga ji je takrat prinesla naziv seks simbola, z leti pa je Jennifer za razliko od svojega soigralca Patricka Swayzeja utonila v pozabo. V naslednjih letih je danes 53-letna zvezdnica prestala številne lepotne operacije, s pomočjo katerih se je poskušala znebiti svoje največje pomanjkljivosti - krivega nosu. A rezultati niso bili takšni, kot si je želela....

Jennifer Grey
Jennifer GreyFOTO: Reuters
Zvezdnica kultnega plesnega filma Umazani ples iz 80 let, Jennifer Grey, je bila pred skoraj 30 leti morda najbolj obetavna mlada igralka in velik seks simbol, a teh časov je že zdavnaj konec. Medtem ko si je njen soigralec, danes pokojni Patrick Swayze po veliki filmski uspešnici ustvaril izjemno uspešno hollywoodsko kariero, je 53-letna igralka z vsakim letom bolj tonila v anonimnost. In zato je delno kriva tudi sama.

Kultni film, ki ju je ponesel med zvezde.
Kultni film, ki ju je ponesel med zvezde.FOTO: YouTube

Postala je neprepoznavna

Jennifer je bila vedno zelo nesamozavestna zaradi svojega krivega nosu. Privoščila si je številne lepotne operacije, a želenega rezultata ni dobila. Vse kar je z njimi dosegla, je bila neprepoznavnost. "V operacijsko sobo sem vstopila kot znana oseba, izstopila pa sem kot neznanka. Počutila sem se, kot da sem vstopila v program za zaščito prič, postala sem tako rekoč nevidna," je pred nekaj leti iskreno priznala Jennifer, ki se ji ni nikoli več uspelo vrniti med velike hollywoodske zvezde.

Vrnila se je s šovom Zvezde plešejo

Svojih pet minut slave je doživela, ko je postala ena izmed tekmovalk v zelo gledanem ameriškem šovu Zvezde plešejo. A preden je vabilo sprejela, jih je kar devetkrat zavrnila. Šele ko so uspešno pozdravili njeno poškodbo vratu, ki je bila posledica avtomobilske nesreče, je Jennifer začela resno razmišljati o tem, da bi sprejela velik izziv. Smrt njenega soigralca Patricka Swayzeja, ki je pri 57-letnih izgubil boj z rakom, pa je bil tisti potisk, ki ga je potrebovala, da se je končno prijavila. "Že prej me je mikalo, a sem imela resno poškodbo vratu in sem vedno mislila, da se bom poškodovala,“ je dejala igralka, ki je kasneje tudi zmagala.

Še vedno ga pogreša

Jennifer se še danes pogosto spomni na Patricka, s katerim sta posnela film, za katerega sta takrat mislila, da ga ne bo nihče videl. "Patrick je bil redka in čudovita kombinacija surove moškosti in gracioznosti. Ko pomislim nanj, pomislim na trenutek, ko sem bila v njegovem objemu, ko sva bila otroka, plesala, se imela super in snemala ta majhen film, za katerega sva mislila, da ga nihče ne bo videl.“ Spomnimo, Patrick je marca 2008 oznanil svojo bolezen, a skozi zdravljenje nadaljeval s svojim delom. Odpovedal se je celo protibolečinskim tabletam, ker se je bal, da bodo te vplivale na njegovo igro. V svojih zadnjih tednih življenja je bil igralec shujšan do neprepoznavnosti, boj z rakom na trebušni slinavki pa po 20 mesecih izgubil septembra 2009.

KOMENTARJI (12)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 493