Zadovoljna.si
Gaga je brez oklevanja svojim oboževalcem pokazala zadnjico.

Trači

Zvezdnica na koncertu oboževalcem pokazala 'ta zadnjo'!

Z.M.
31. 08. 2012 16.08
11

Ameriška pevka, ki je v zadnjih letih pošteno pretresla svetovno glasbeno sceno, je nedavno na koncertu v Helsinkih spet šokirala s svojim nastopom. Ob prihodu na oder je dvignila usnjeno krilo in svojim oboževalcem pokazala "ta zadnjo". Poglejte fotografije!

Gaga je brez oklevanja svojim oboževalcem pokazala zadnjico.
Gaga je brez oklevanja svojim oboževalcem pokazala zadnjico.FOTO: YouTube

Ameriška pevka Lady Gaga ima veliko skupnega z Madonno. Poleg tega da sta obe, vsaka v svojem obdobju, postavili nove standarde v dojemanju izvajalk, se obe radi tudi slačita na odru. Medtem ko je Madonna na svoji zadnji turneji pri 54 letih občinstvu kazala prsi in zadnjico, je s slednjo na nedavnem koncertu v Helsinkih svojim oboževalcem postregla tudi Lady Gaga.

Z Madonno sta si naklonjeni

Na oder se je pripeljala na motorju, vstala, dvignila svoje kratko usnjeno krilo in množici pokazala zadnjo plat. "Vseeno mi je, kaj bodo ljudje govorili," je zavpila razvnetim oboževalcem in nato odpela Madonnino pesem Like a Virgin. Pevki sta si zelo naklonjeni, saj tudi Madonna na svojih koncertih izvaja Gagino pesem Born this way, menda pa si z veseljem izmenjujeta tudi predloge za kontroverzne koreografije.
 

KOMENTARJI (11)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 368