Zadovoljna.si
Kim Kardashian - 1

Trači

Ne more skriti rdečih lis

Z. T.
22. 08. 2012 07.59
6

Fotografija, kot je tale, dokazujejo, da imajo tudi slavni in bogati svoje težave. Zvezdnica, o kateri govorimo, slovi po svoji obsedenosti z videzom, a lis na nogah ne more prikriti. Običajno pa preusmeri pozornost na kakšen drugi del telesa, zaradi katerega slovi. Poglejte, kdo je to.

Kim Kardashian ni treba posebej predstavljati, še manj pa njeno zadnjico, le redkokdo pa ve, da ima temnolaska luskavico. Novica, da so rdeče lise na njenem telesu posledica luskavice, je bila zanjo šokantna, saj gospodična služi prav s pojavljanjem v javnosti in popolna podoba je zanjo nuja. 31-letnica se je kmalu znašla in s sprejem uspešno prekriva rdeče lise, ki se pojavljajo na različnih delih telesa. Včasih pa ji to ne uspe. Tako so jo nedavno ujeli med druženjem z nečakom Masonom, bila je kot vedno urejena od glave do pet, a na mečih je imela rdeče lise. A bolj kot lise so prisotni opazili vrtoglavo visoke pete, s katerimi se Kim spretno sprehaja, kot bi bila bosa. In dokazuje, da je bolezen ni ustavila oziroma zbila njene samozavesti.

KOMENTARJI (6)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 368