Zadovoljna.si
Prepričana je, da je imela sreča glavno vlogo pri njenem hujšanju.

Trači

Zvezdnica razkrila, kako je shujšala 25 kilogramov

Z. T.
14. 12. 2012 14.39
6

Zvezdnica, ki je pred časom vse presenetila s svojo novo, vitko postavo, je vedno razlagala, da je do rezultatov prišla z dieto in gibanjem. A zdaj je razkrila pravi razlog za svoje hujšanje. Poglejte.

Kelly je ponosna nase in na svojo novo postavo.
Kelly je ponosna nase in na svojo novo postavo.FOTO: Reuters
Kelly Osbourne se že nekaj časa lahko pohvali z novo, veliko bolj vitko postavo, kot jo je včasih imela. 27-letna zvezdnica je med svojim sodelovanjem v oddaji 'Dancing with the Stars' izgubila kar 25 kilogramov, še večji uspeh pa je, da teh kilogramov ni dobila nazaj.
Prepričana je, da je imela sreča glavno vlogo pri njenem hujšanju.
Prepričana je, da je imela sreča glavno vlogo pri njenem hujšanju. FOTO: Fame

Srečna je

Nedavno je Kelly v nekem intervjuju razkrila, kako ji je uspelo tako shujšati. ''Ljudje so prepričani, da sem shujšala in potem postala srečna. A tako ne gre. Najprej morate biti srečni,'' je dejala in dodala, ''naredila sem veliko spremembo v življenju, izguba teže je temu sledila.''

Tudi dieta in gibanje

Seveda zgolj sreča ni bila dovolj, Kelly je korenito spremenila svoje življenjske navade ter veliko telovadila. ''Delam vaje za vzdržljivost, ukvarjam pa se tudi s pilatesom in jogo,'' je medijem zaupala Kelly, ki je še dodala, da se pridno drži svoje diete, a si vsak teden tudi dovoli, da greši. ''Sama sebi rečem, da sem nekdanja debeluška. Še vedno sama sebe ne dojemam kot vitke, a v svojo novo postavo sem vložila veliko energije, naučila sem se imeti rada.''

Izgubila je 25 kilogramov.
Izgubila je 25 kilogramov.FOTO: Reuters

KOMENTARJI (6)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 413