Zadovoljna.si
V preteklosti je Kesha že večkrat objavila fotografije, s katerimi je bolj ali manj razburila javnost.

Trači

Zvezdnica urinirala sredi ulice

Z.N.
28. 04. 2012 10.22
20

Zvezdnice v boju za pozornost rade izrečejo kaj neprimernega, se oblačijo v vpadljive obleke, se ličijo na nenavaden način ter objavljajo vse bolj bizarne fotografije sebe. 25-letna Kesha, ki je v preteklosti že večkrat objavila fotografije, s katerimi je bolj ali manj razburila javnost, je nedavno na svojem Twitter profilu objavila fotografijo, ki jo je posnela, ko je urinirala sredi ulice.

V preteklosti je Kesha že večkrat objavila fotografije, s katerimi je bolj ali manj razburila javnost.
V preteklosti je Kesha že večkrat objavila fotografije, s katerimi je bolj ali manj razburila javnost.FOTO: Twitter

Kesha je na Twitterju objavila sporno fotografijo, ki jo je posnela med uriniranjem na ulici, pod njo pa zapisala: Lulam sredi ulice, policisti, pridite in me vklenite, če vam me uspe najti! Kriv je promet … Kesha je pojasnila, da se je za olajšanje sredi ceste odločila, ker jo je pač tiščalo, gneča v prometu pa ji je preprečevala, da bi stopila do pravega stranišča. Zato je brez sramu slekla hlačke, počepnila in opravila malo potrebo, ta "veličastni dogodek", kakor ga je označila, pa delila še s svojimi oboževalci. Če bi jo policisti zalotili pri uriniranju na ulici, bi morala plačati globo v višini približno 200 evrov.

Ke$ha - 1
Ke$ha - 1 FOTO: Twitter

Kesha z razkazovanjem svojega telesa nima težav. Že pred nekaj časa je na spletu objavila fotografije iz svojega intimnega življenja. Neznana oseba je medijem posredovala celo fotografije, na katerih je Kesha v eksplicitnih položajih s svojim partnerjem. Pri 23 letih je javnost vznemirila z objavo fotografije, na kateri z blaženim izrazom na obrazu nenaličena leži na postelji na hrbtu, prsi si pokriva z rokama, na trebuhu pa se sveti sled sperme. Malce pozneje so v javnost prišle še nekatere druge fotografije, med drugim tudi fotografija njenega partnerja med njenimi nogami. Kesha se zaradi objav ne obremenjuje. "Enostavno imam jajca, in to večja od večine moških, ki jih poznam," je dejala v enem izmed intervjujev ter dodala, da ima tako veliko željo po uspehu, da zanjo ni ovir.

 

KOMENTARJI (20)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 375