Zadovoljna.si
Kesha z naglavnim okraskom iz zob.

Trači

Ogabno: iz zob oboževalcev si je naredila modrček

Z.K.
22. 11. 2012 11.14
1

Ameriška pevka Kesha je znana po tem, da rada pritegne pozornost medijev. Tokrat je preko Twitterja svoje oboževalce pozvala, naj ji vsak pošlje svoj zob. Nad odzivom je bila presenečena, iz zob pa si je naredila modrček in še nekaj modnih dodatkov.

Brez zadržkov

25-letna pevka Kesha javnost vedno znova preseneti ali pa šokira, vendar nikakor ne z glasbo, temveč s svojimi dejanji. Američanka je pred časom javnost razburila, ko je na svojem Twitterju objavila fotografijo, ki jo je posnela med uriniranjem na ulici. Poleg tega rada objavlja tudi fotografije iz svojega intimnega življenja, saj je delila že več fotografij, ki so nastale med posteljnimi aktivnostmi s partnerjem, med drugim tudi, ko je ta med njenimi nogami. Zaradi objav se ne obremenjuje in pravi, da ima 'jajca', in to večja od večine moških. Priznava tudi, da ima veliko željo po uspehu.

Z njimi je rada povezana

Tokrat se je lotila nenavadnega zbiranja zob. Svoje oboževalce je preko Twitterja pozvala, naj ji pošljejo vsak po en zob. Prejela naj bi jih več kot 1000, iz njih pa si je naredila modrček in uhane ter si okrasila lase. Pravi, da je z oboževalci rada tesno povezana. "Kadar se počutim potrto, se s kakšnim od oboževalcev dogovorim za snidenje, na ta način se opomnim, zakaj vse skupaj sploh počnem,“ pojasni Kesha.

Kesha z naglavnim okraskom iz zob.
Kesha z naglavnim okraskom iz zob.FOTO: Twitter


 

KOMENTARJI (1)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 413