Zadovoljna.si
Jelena Karleuša - 31

Trači

Objavili so, da je zvezdnica umrla v prometni nesreči

Z. T.
23. 08. 2012 12.45
17

Takšno neokusno šalo so si privoščili spletni uporabniki, in sicer na račun srbske zvezdnice, za katero so zapisali, da je umrla v prometni nesreči. Ko je novica zaokrožila po družbenih omrežjih, so njeni oboževalci zagnali pravo paniko. Preverite, za koga je šlo.

Jelena Karleuša
Jelena Karleuša FOTO: Facebook
Te dni je med srbskimi uporabniki družbenih omrežij zaokrožila novica, da je srbska pevka Jelena Karleuša umrla v prometni nesreči. Njeni oboževalci so zagnali pravi vik in krik in preverjali preko Facebooka in Twitterja, kaj se je v resnici zgodilo. Mnogi so sicer sumili, da gre za neslano šalo. No, kmalu je vse svoje privržence pomirila sama Karleuša, ki je tik pred svojim nastopom v Budvi potvitala: ''Neee...! Ne gre, da bi jaz umrla v prometni nesreči. Živela bom 100 let. Pela in nastopala bom še za vaše vnuke. Love, JK.'' Zadevo je komentiral tudi njen menedžer Zoran Birtašević. ''Kakšne neumnosti se objavljajo na internetu. Jelena se odlično počuti, pravkar večerjamo. Velik objem iz Budve,'' je bil njegov komentar.

Želeli uničiti nastop?

Laž naj bi plasirali nekateri pevkini 'antifeni', ki so želeli sabotirati njen nastop v Budvi. Toda kot kaže, jim ni uspelo, saj je bil koncert, po pripovedovanju prisotnih, odličen. Karleuša pa je ob koncu dneva dejala, da želi čim prej pozabiti na to žalostno novico ter si privoščiti miren dan počitka.

Tudi drugi so lažno umirali

Karleuša se je z lažno novico o svoji smrti znašla v družbi številnih zvezdnikov svetovnega formata, med drugim so na spletu 'umrli' že Brad Pitt, Paris Hilton, Eminem, Justin Timberlake in Britney Spears ter številni drugi. Način smrti je pogosto zelo podoben tistemu, ki so si ga izmislil za srbsko pevko – prometna nesreča namreč.

KOMENTARJI (17)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 375