Zadovoljna.si
Leonardo DiCaprio

Trači

Zvezdnik je tako varčen, da smrdi

Z.L.
22. 03. 2012 11.47
1

Ekološka ozaveščenost je vse bolj prisotna tudi pri zvezdnikih svetovnega formata. Nekateri jo izrabljajo zgolj za samopromocijo, drugi pa z dejanji kažejo, da mislijo resno. Med slednjimi je tudi igralec Leonardo DiCaprio, ki se po Los Angelesu prevaža z električnim avtomobilom, dosledno ločuje odpadke in varčuje z vodo. Prav varčevanje z vodo pa je postal velik problem njegove sedanje partnerice Erin Heatherton, ki naj bi zvzedniku celo zagrozila, da ga bo zapustila, če se ne bo začel redno umivati, saj naj bi vedno huje zaudarjal.

Med svetovnimi zvezdami je veliko takih, ki jim ni vseeno za naše okolje, zato se aktivno vključujejo v vse akcije, ki so povezane s tem, prav tako pa v največji možni meri tudi sami skrbijo za ohranitev okolja. Eden takih je tudi hollywoodski igralec Leonardo DiCaprio. Je eden izmed prvih zvezdnikov, ki se naokrog prevaža v električnem avtomobilu, stavi na alternativne vire energije in je velik podpornik vseh okoljskih projektov. Vendar pa gre njegova ljubezen do narave še veliko dlje: po poročanju tujih medijev naj bi namreč zelo nerad uporabljal vodo, saj se boji, da je bo še prehitro zmanjkalo. Njegova bojazen naj bi šla celo tako daleč, da se igralec po več dni odreka osnovnemu umivanju in tuširanju. Največji problem pa je, da naj bi se Leo otepal tudi uporabe dezodoranta, saj naj bi bil ta preveč nenaraven. To naj bi vedno bolj motilo njegovo punco, 22-letni model spodnjega perila Victoria's Secret Erin Heatherton, ki naj bi bila nad početjem svojega dragega tako zgrožena, da razmišlja celo o razdoru njune zveze.

Erin ima smradu počasi dovolj

„Leo je svojo ljubezen v celoti posvetil okolju in to je sedaj začelo ubijati njegovo ljubezensko življenje z menoj,“ je ameriškim medijem povedala ogorčena Erin, ki ne more razumeti, kako se lahko nekdo umije zgolj enkrat na teden, pa še to zelo na hitro, da ja ne bi porabil preveč vode. Vedno večji problem naj bi bilo tudi DiCaprievo stanovanje, ki naj bi se spreminjalo v pravo smetišče. Igralec naj bi sicer strogo ločeval odpadke, a zaradi prenatrpanega urnika nima časa, da bi jih odnesel ven v smetnjak, zato so odpadki v stanovanju tudi po več mesecev, kar pa povzroča nevzdržen smrad. Erin se tako vedno težje spoprijema s težko in predvsem 'smrdljivo' situacijo. Čeprav zatrjuje, da ga ljubi bolj kot vse na svetu, naj bi po besedah njenih tesnih prijateljev začela dvomiti v smotrnost njunega razmerja, saj ji Leo ves čas daje občutek, da ima okolje raje kot njo. Čeprav ga je velikokrat opozorila, naj pospravi stanovanje in bolj skrbi za svojo higieno, naj je igralec sploh ne bi poslušal in jo grobo zavrnil, da ne spoštuje narave. In prav zato naj bi mlada manekenka vedno bolj dvomila v to, da je sposobna živeti s takim 'obsedenim' človekom. No, vsekakor je pohvalno, da Leonardu ni vseeno za okolje, a osvežilna prha vsako jutro vseeno ne bi škodila.

KOMENTARJI (1)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 368