Zadovoljna.si
Neprepoznavni igralec

Trači

Zvezdnik Prijateljev ujet v škandal s prostitutko!

J.V.
27. 06. 2014 11.38
8

O nekdanjem zvezdniku priljubljene humoristične serije Prijatelji se v zadnjih letih ni pisalo prav veliko, tokrat pa se je David Schwimmer znašel v rumenih medijih po zaslugi svojega soseda. Kako v bizarni incident, ki vključuje prostitutko in lopova, paše igralec, si preberite v nadaljevanju.

David
David FOTO:

Igralec serije Prijatelji je tisti, ki mu pripadajo zasluge za rešitev bizarnega incidenta. 47-letni David Schwimmer ali Ross Geller, kot se ga večina spomni, je namreč policiji dovolil pregled posnetkov varnostnih kamer, potem ko so se v sosednji hiši sprli njegov sosed, prostitutka in osumljeni lopov, ki je vlomil v hišo in poskušal ukrasti prenosni računalnik.

Neimenovani moški in igralčev sosed je v svojem domu seksal s prostitutko, ko je ugotovil, da v hiši nista sama. Vlomilca je pričel loviti, oborožen z žepnim nožem, in ga med prerivanjem porezal po obrazu, toda nepridipravu je na koncu vseeno uspelo pobegniti. Ko je na prizorišče prispela policija in preučila situacijo, so ugotovili, da bi s pomočjo igralčevih varnostnih kamer lahko našli vlomilca, in Schwimmer jim je z veseljem priskočil na pomoč.

 

KOMENTARJI (8)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 493