Zadovoljna.si
Nadia Lanfranconi

Trači

Hollywoodski zvezdnik se je zaljubil v Nadio

Z. T.
21. 08. 2012 12.07
4

Pevka, igralka, manekenka in celo slikarka, vse to je dekle, ki je zmešalo glavo ameriškemu zvezdniku, ki ima za sabo precej burno dogajanje v zasebnem življenju. Morda pa se bo ob lepotici vendarle lahko umiril. Poglejte, kdo je zvezdnik, o katerem govorimo, in kdo njegova lepotica.

Za sabo ima burno preteklost.
Za sabo ima burno preteklost. FOTO: X17 Agency
Nova ljubezen

Mel Gibson se je v zakonu z mlado rusko glasbenico Oksano Grigorjevo precej opekel, kaj vse se je dogajalo za štirimi stenami, najbrž ne bomo nikoli vedeli. Dejstvo je, da je 56-letni Mel hudo zabredel in da ga je Oksana obtožila nasilja. A kaže, da so hudi časi za igralca mimo in da je pripravljen na novo ljubezen. Vsaj če gre verjeti tistim, ki so ga opazili s postavno mlado Italijanko, ki sicer živi v Los Angelesu.

Ji bo pomagal pri njeni karieri?

Gibsonovo srce naj bi osvojila mlada Nadia Lanfranconi, po navedbah ameriških medijev naj bi parček večkrat videli skupaj v preteklih mesecih, čeprav neuradni viri zanikajo, da bi bila skupaj. A kljub temu da z igralčeve strani ni bilo še nobene potrditve, ostaja dejstvo, da Mel in Nadia preživita skupaj veliko časa, nedavno so ju videli v neki suši restavraciji v Los Angelesu. V mesto angelov se je Nadia preselila leta 2007, ko si je želela ustvariti kariero kot glasbenica. Kadar ne nastopa kot pevka, dela tudi kot fotomodel. No, mogoče pa bo prav Mel pripomogel k aktiviranju njene kariere.

Se je Mel ogrel za lepo Nadio?
Se je Mel ogrel za lepo Nadio?FOTO: Twitter

KOMENTARJI (4)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 368